Voldtægt

forumspørgsmål

Voldtægt

forumspørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 1 år 10 måneder siden

Da jeg var omkring 8 år, blev jeg voldtaget af et familiemedlem som jeg ser omkring 1 gang om året. Jeg har aldrig nogensinde sagt det til nogen, for jeg er bange for, hvad der vil ske, hvis jeg siger det til nogen. Jeg snakker allerede men en psykolog af andre grunde, og jeg har virkeligt brug for at tale med hende om det, men jeg er hunderæd for, hun vil ringe til mine forældre eller kommunen eller andet. Jeg indså først, at jeg rent faktisk var blevet voldtaget for omkring 3 år siden, men lige siden da, har det konstant fyldt i mine tanker. Jeg har i flere situationer tænkt, at "nu er det nu" at jeg endeligt siger det, men jeg har bare ikke gjort det. Jeg er også bange for, om nogen overhovedet vil tro på mig, for jeg har jo intet bevis. Lige nu er min plan at vente til jeg bliver 18 og bare holde ud i 3 år mere, sådan at min psykolog ikke behøver at sige det til mine forældre, men så skal jeg stadig kigge manden, der tvang sin penis ind i min 8-årige krop i øjnene mindst 4 gange mere, og det ved jeg bare ikke om jeg kan.

Kommentarer

Mit bedste råd til dig ville være at få det sagt. Jeg er helt sikker på at enhver forælder ville tro på sit barn hvis de sagde de var blevet voldtaget. Det er vigtigt at du får sagt det, enten til din psykolog, forælder eller en anden voksen som du stoler på. Det er ikke fair på nogen måde for dig at skulle se den der har voltaget dig igen og igen, og lige meget hvad der sker så er det ikke din, men voldtægtsmandens skyld. 

Hvis du har svært ved at sige det kan det nogen gange være nemmere hvis man fortæller det til en god ven først som kan støtte en. Ellers kan du prøve at skrive det i stedet for, fx på besked eller et stykke papir, til en voksen. Jo hurtigere du får det sagt jo hurtigere kan du få det bedre.

Jeg håber du kan bruge mit råd til noget og at du kommer godt igennem det. 

27

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program