Selvmord og selvskade og angst

forumspørgsmål

Selvmord og selvskade og angst

forumspørgsmål af
millamusen24
23 år
Oprettet 3 år 4 måneder siden

Hej jeg er en pige på 24 år. Jeg har det meget svært. Med tanker om selvmordstanker og skade sig selv, jeg føler mig meget alene og ensom og føler næsten ingen gider mig. Jeg har kun få at snakke med. De fleste hader mig og har ikke lyst til have noget med mig at gør. 

 

Når jeg prøver og snak med min storesøster om hvordan man har det. Så er hun hverken støttende og lytter, hun er totalt ligeglad. Jeg føler mig uønsket af min egen søster. Hun får så meget opmærksomhed af alle næsten og giver noget tilbage til dem. Men mig giver hun næsten aldrig noget, jeg får aldrig beskeder fra hende om jeg ville med til noget eller ville over til hende.

 

Jeg har været tæt på selvmord, fordi der er nogle, hvor jeg bor i bofællesskabet hele tiden er efter mig og tit kan være sur over ingenting og jeg kan simpelthen ikke være i det. Jeg har været indlagt tidligere i år. Hvor der var lignede psykose symptomer. Jeg har tit rysten i kroppen, snurren i hænder og fødder og ondt i brystet og nogen gange hamrer hjertet hurtigt hvor det var ikke er til at holde ud. Jeg er begyndt at få det meget varmt, så varmt at det faktisk føles som feber varm på panden. Det er noget jeg ikke forstår hvorfor er der. Jeg er også begyndt at få hovedpine. Men jeg har briller så det er ikke derfor.  Jeg kan være psykisk nede engang i mellem hvor det meste af det bare er lort og jeg næsten ikke spiser og ikke er glad og jeg er meget tung i det og energien er helt nede. Jeg har også tit hallucinationer, hvor jeg ser og høre og mærker ting. Jeg ved ikke hvad der sker med mig.  Jeg har depression før hen men ved ikke om det er tilfældet.

 

Hvis man nu har angstanfald om natten og hvor man ikke kan falde til ro, ens hoved er ødelagt og man sidder er græder og har rysten i kroppen og snurren i hænder og fødder og uro i kroppen. Hvor ens syn kan være sløret og man har hallucinationer og er bange og har ondt brystet. Jeg oplever også rumlen i maven og ondt i maven.

Kommentarer

Ingen af de påpegee ting lyde behageligt. Selvmordstanker og ondt i kroppen er ikke de bedste tegn.

Hvornår oplever du dine ubehageligheder? Jeg har selv social angst og kender nogle af dine oplevelser. Det er bestemt ikke rart på nogle måde. Når det er værst nyder jeg at gå ind her og skrive med nogle i 1-1 chatten. De er hjælpsomme og kan give selvtillid.

Mit bedste råd er at tale extra meget med de mennesker som du kan tale med om problemet. Det kan også godt være at det er katten. Det  kan nemlig lette hjertet totalt når man udtrykker sig selv for et levende væsen. Egentlig vil jeg også råde dig til at søge hjælp hvad angår de psykiske problemer. Det er meget vgtigt at man har det godt med sig selv og med andre.

Din søster lyder som en hård negl at komme igennem. Jeg tror bare at du skal blive ved med at spørge hende om ikke at i skulle være sammen. Nogle kommer det bedste ikke fra andre men for en selv. Måske når du fortæller hende om dine problemer vil hun lytte. Ellers må du måske bare tale med hende. Hvis det er psykiske problemer kan din adfærd ovver for andre menneskerr være ændret. Det kan give nogle mennesker et chok. Måske oplever din søster det.

 

Jeg håber at mit svar gav lidt selvtillid. Hvis ikke må du gå en tur med glad musik i ørene og tænke på alt det gør dig glad! Husk at smile en gang imellem.

Du ønskes det bedste i fremtiden! KH Iris.

105

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program