Overset

forumspørgsmål

Overset

forumspørgsmål af
Sebastian
11 år
Oprettet 9 måneder 2 uger siden

Hej, jeg er en dreng på 11 år og jeg føler at der ikke er nogen fra min klasse der ligger mærke til mig, eller kan lide mig. De andre holder mig tit uden for i skolen.

Jeg spiller ikke fodbold ligesom flere af de andre drenge, og er heller ikke så god til sport. Jeg gik engang til fodbold men der var ikke nogen der spillede mig. Jeg gamer meget, og synes også jeg er ret god til det.

Hvad kan jeg gøre for at blive set og for at der er nogen der kan lide mig?

Kommentarer

Hej dreng på 11 år. Jeg er selv 17 år, og har ikke rigtig nogen hobby så jeg synes at det er vildt fedt for dig at du allerede har fundet en hobby som du både kan lide og er god til. Når det kommer til at føle sig udenfor, så kan jeg love dig at alle har enten følt sig udenfor eller vil på et eller andet tidspunkt i deres liv - slap helt af, DET ER NORMALT. Der er ikke noget galt med dig bare fordi de andre ikke kan se hvor sjov du er som person. Jeg synes at du burde have det behageligt med dig selv, på den måde at du ikke har brug for andre for at have det sjovt. Fordi når det sker, så kommer folk til dig. Husk altid at være flink og rar, men lad aldrig folk overtræde dine grænser eller sige hvad de vil om dig. Prøv at snakke med de andre i klassen, og start nogle små samtaler med nogle forskellige og se hvem du klikker godt med. Hvad er det værste der kan ske? :)

106

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program