når livet blir´ sort

forumspørgsmål

når livet blir´ sort

forumspørgsmål af
Anonym
16 år
Oprettet 9 år 2 måneder siden

Kære læser Jeg kan ikke mere. Livet er så hårdt. Mine tanker køre på fuld drøn konstant. Jeg saver mit gamle liv, som jeg ikke kan komme tilbage til. Jeg savner mine søskende og føler jeg har forladt dem. Jeg græder ofte og har tit tanker om at dø. Tror dog ikke jeg vil gøre det, men de føles så ægte. Jeg tvinger mig selv til at kaste op og besvime. Når jeg er alene græder jeg og så begynder jeg at hyberventiler og hade livet endnu mere og så begynder jeg at ryste og det næste jeg kan huske er at jeg ligger udmattet på sengen. Men uden at kunne falde i søvn. Jeg hader at være alene og samtidig elsker jeg det. Jeg føler mig ikke tryg når jeg er alene, men jeg er meget introvent, så… Jeg er ved at eksplodere lige nu. Jeg vil ikke det her mere. Jeg har brug for at høre nogen. Så jeg ikke er alene, Jeg ved ikke hvem jeg skal snakke med, får det kommer nat efter nat efter dag efter dag og jeg øsnker ikke at belaste lærerne på min efterskole. Og så er det weekende og der er kun en lærer som jeg ikke snakker så godt med. Pleacs. Hvad skal jeg gøre. Hjælp mig. Frygter det værste. KH...

Kommentarer

er der nogen… jeg kan ikke mere. JEG VIL DØ!!

537

Jeg er ked af at du har det sådan. Det er frygteligt at have det sådan. Prøv og hør. Du bliver nødt til at snakke med din lærer. Også selv om det ikke er den bedste lærer du har.
Lad være med at tænke over det der med at være til besvær. Det er jo læreres arbejde så det er ikke noget med at være til besvær.
Du er kun alee hvis du vælger at være det. Hvis du siger noget er der nogen der kan hjælpe.
Lærerne er der for eleverne s du ka ikke være e belastning.

Jeg ved hvad jeg snakker om. Har selv haft selvmordstanker i næsten et år. Men jeg sagde noget og jeg fik hjælp. Det var svært i starten men nu er det meget bedre. De er næsten helt væk. Kommer kun hvis jeg har en dårlig dag og de var der hver eneste dag for bare et halvt år siden.

Du er ikke alene hvis du tør bede om hjælp og snakke med nogen. Men folk bliver nødt til at vide hvordan du har det. Du blver nødt til at sige det.
Tro på det og få hjælp. Du kan godt og du kan få det bedre. Hvis jeg kunne s kan du også.

Knus E

519

Kære Anonym.
Jeg er ikke så gammel men jeg vil gerne prøve at hjælpe. Jeg synes det er skrækkeligt at læse at du har det så dårligt. Jeg kender godt følelsen af at man vil have sit gamle liv tilbage, men desværre går tiden heletiden. Hvis du ikke vil snakke med din lære om det kan du måske finde en anden at snakke med? Det kan være hvem som helst. Bare det er en du stoler på. Jeg ved godt at det kan være svært at få tingene sagt højt, men ligeså snart man giver slip på de følelser får man det så meget bedre. Du bliver nødt til at tro på et bedre liv for at få det. ;) ro mig, du er ikke alene. Kh mig.

574

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program