næse

forumspørgsmål

næse

forumspørgsmål af
julia
15 år
Oprettet 10 måneder 2 uger siden

Hej
Jeg er en pige på 15 år, som er utrolig usikker på min næse. Den er rigtig stor, og jeg prøver tit at skjule den ved at tage håret hen foran, når nogen sidder ved siden af mig. Jeg bliver tit "drillet" med den, ved at folk kommenterer på den eller at de tager fat i den, når jeg går forbi. Det gør virkelig ondt, når jeg i forvejen er så usikker på den. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre... jeg drømmer om at få en næseoperation, men er bange for hvad folk vil tænke om det...

Kommentarer

Det lyder hårdt Julia! Jeg kan da godt forstå du bliver ked af det.

Folk kan være nogle idioter! Jeg synes du skal acceptere den måde du ser ud på og se det som et nederlag ikke for dig, men for dem der er dumme nok til at genere dig med den. De må være usikre på sig selv siden de har trang til at genere dig!

Jeg synes ikke du behøver få nogen operation, men ville heller aldrig dømme dig hvis du vælger at det er det bedste for dig ?

22

Hej Julia,

Jeg synes det er trist at høre at du bliver drillet. Husk at folk der driller er usikre på sig selv og driller for at få opmærksomheden væk fra deres fejl og mangler og over på andre. Så det er dem der er noget galt med og ikke din næse.

Jeg synes ikke du behøver ændre noget på dig selv. Men hvis du vælger at få lavet din næse for din egen skyld og ikke for andres, så vil jeg sige at det bestemmer du og kun du og så er det ligemeget hvad andre tænker :-)

28

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program