Mobbet på min gamle skole

forumspørgsmål

Mobbet på min gamle skole

forumspørgsmål af
Mai
11 år
Oprettet 3 år 1 måned siden

Hej cyberhus jeg har prøvet at blive mobbet hele. Min fortid dog ikke hjemme men i skolen jeg blev mobbet med at jeg har rødt hår og de synes jeg var ryk btw jeg lignede et sugerør og jeg blev mobbet så meget at hver morgen da jeg skulle stå op der var jeg ikke til at få ud af sengen pga af de dumme piger jeg blev mobbet så meget at jeg faktisk kun legede med drenge og havde kun én bff som ikke mobbet mig man kan godt sige jeg var en drenge pige og nogen gange havde jeg bare en off dag hvor bare grad og grad en dag da jeg var i skole der havde jeg min favorit halskæde på det havde været min oldemors hun elskede egern så der var et egern på og så var en rigtig dum pige der var misundelig på mig så hun tog i halskæden og hev den til sig så den gik i støker og der var jeg så sur på hende at jeg gav hende et par på skrinet ps gik til karate og gør stadivæk og mine forældre siger jeg skal komme vidre men det kan jeg ikke jeg har en kæmbe angst i mig efter det her ( hvad skal jeg gører )

Kommentarer

Hej Mai

jeg kan virkelig godt forstå du ikke kan komme væk for de tanker omkring den mobning ved din gamle skole, men jeg kan også godt se hvorfor dine forældre siger du skal komme videre. Det er som det er og man kan ikke bare komme videre. Der er lige en ting jeg gerne vil sige til dig (DU ER SMUK SOM DU ER) og det skal du huske på.

jeg mener ikke jeg kan læse mig til at du har snakket med andre end dine forældre, så et godt råd til dig, snak med en som du føler dig tryg ved og som du ved lytter til dig. selvføldig styre du helt selv. 

jeg tror at dem som mobber dig er misunderlig på f.eks. dit hår for at være rødhåret er en kæmpe ting, der er ikke mange som er rødhåret og man skal føle sig special på den gode måde, hvis man bl.a er rødhåret. 

så lige en konklustion jeg synes du skal få snakken med nogle om det som ikke er dine forældre også selvom det kan være lidt svært. sejt at du skriver ind her.

jeg håber at nogle af de ting jeg skriver giver mening.

Hilsen Anonym.

 

 

40

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program