Kæreste kysset med en anden

forumspørgsmål

Kæreste kysset med en anden

forumspørgsmål af
HJÆLP MIG
15 år
Oprettet 3 år 9 måneder siden

Jeg er virkelig i tvivl, omkring hvordan jeg skal reagere. Min kæreste var til en fest/aften hygge med alkohol, med hans gamle klasse. Vi var sammen nogle dage efter hvor han siger at han har kysset med en anden pige. Jeg lukkede helt ned, jeg vidste ikke hvad jeg skulle sige.

Hvad vil sige/reagere/spørge jeres kæreste om hvis i stod i denne situation?

Tak på forhånd.

Kommentarer

Det kommer an på hvordan han har sagt det. Hvis han lyser langt væk af dårlig samvittighed og har fortalt det fordi hans samvittighed ikke kan klare det længere og han virkelig er ked af det, så ville jeg tilgive ham. Hvis han derimod siger det for at gøre dig jaloux eller han siger, han har kysset for i virkeligheden at dække over han har været intim med hende, så ville jeg sparke ham ud.

75

Halløj! 

Nu kan jeg godt se, at det er en ubehagelig situation du står i, og jeg synes Melanie har ret i det hun siger.

Hvis jeg skulle komme med et råd, så ville det være: snak med ham. Det er simpelt, men det hjælper. Fortæl ham hvordan du har det og hvor trist du er, også spørg ham - roligt - hvorfor han mon gjorde det.

Måske var han lidt oppe og køre pga alkoholen? Måske mente han det ikke sådan? Jeg synes klart, du skal tage en ordentlig snak med ham, hvor du siger hvor inderligt det her har såret dig. Hvis han respekterer dig og elsker dig, kommer han med et ærligt svar og en undskyldning, for det har du fortjent! :)

Men husk, at du ikke må flippe ud på ham! For måske var det slet ikke meningen at kysse en anden! Og måske var det derfor, han fortalte det. For tro mig, det gør mere ondt, hvis han fortæller det langt efter det er sket. Så... Tag en snak med ham og se om i kan løse det! 

Held og lykke, jeg håber i finder ud af det! ;-) knuzxx Eco''

73

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program