Kærlighed

forumspørgsmål

Kærlighed

forumspørgsmål af
Line
17 år
Oprettet 3 måneder 1 uge siden

Hej jeg er en ung pige på 17 år. 

Jeg har skrevet lidt med en fyr, over længere tid. Han er 1 år ældre end mig. 

Vi startede med at skrive lidt med hinanden også bliv han sur på mig fordi jeg kunne lide ham. Men det var åbenbart fordi han havde gang i en anden pige me det vidste jeg ikke så han svinet mig til over snap.  Så holdte vi en pause med at skrive. Så lige pludselig en dag tog han sin kæreste telefon uden hun vidste det. Og sendte videoer på snap, hvor han sagde han havde fået dybe følelser for mig, det har han haft over nogle månder sagde han mens han havde en kæreste. 

Så skrev jeg om han mente det? Det gjorde han. 

Så sprugte han en dag om vi skulle mødes men det kunne jeg uheldigvis ikke jeg var blevet syg den dag :( 

Så stoppede kontakten der igen. Men så arbejder jeg i en foretning. Så kom han hen og sagde hej og sagde mit navn sødt havde glimt i øjet og smilende. Og spurgte mig hvor noget stod på en hylde. Jeg kunne ikke huskke det for klappende gik ned, da det lige netop var ham der spurgte. 

Så gik der en 1 dags tid. Så tog jeg kontakt til ham over facebook. Jeg spurgte ham om han dybt seriøst mente det han havde sagt over snap forleden for er virklig forvirret. Men han ser bare beskeden og aldrig svarer mig. Hvad skal jeg gøre?

Så tog min mor fat i fyrnes mor. Fordi jeg var knust og bange for han lavede pis med mig. For det har han nemlig præsterede og gør før. Så skrev jeg til ham  om han vil mødes, han svarede ikke på den først besked så sendte jeg igen så skrev han nej.

Så skrev jeg om han mente det han sagde til mig over snap forleden han ser bare beskederne og ikke svarer mig. Så lige pludselig skriver han du skal ikke skrive mere til mig. "Din mor har skrevet til min mor og sagt at jeg ikke skal kontakte dig mere. Stop med at skrive mere til mig skrev han" Så skrev jeg det ved jeg godt men det skal ikke af holde os i vi skal mødes hvis du mener det du har sagt. Men fordi jeg bliver ved er fordi jeg gerne vil havde svare om han mener det han sagde over snap forleden? 

HJLÆLP hvad skal jeg gøre er så forvirret over den fyr hvad gør jeg? :( 

 

 

257

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program