jeg vil ikke leve længer

forumspørgsmål

jeg vil ikke leve længer

forumspørgsmål af
drengen der har det hårdt
11 år
Oprettet 12 måneder 1 dag siden

er det normalt for en 11 årige at ikke vil leve mere?

Kommentarer

Hej
Først og fremmest vil jeg sige det er godt du skriver ind med det her. Det er vigtigt at man åbner op om det så man ikke skal gå alene med det. Med der sagt synes jeg også det er noget dine forældre bør vide. Især i din alder da du ikke selv kan søge hjælp såsom psykologer eller læge.
Men nu til dit spørgsmål.
I din alder går man igennem meget og jeg ved at man altid for det at vide men med tiden indser man at det passer. Det er mange ting lige pludseligt såsom puberteten der kommer snigende og alt muligt med venner og identitet.
Jeg vil nu sige at det måske ikke er helt “normalt” at have selvmordstanker i din alder, men det er noget som næsten alle for i løbet af deres liv. Men derfor er det også vigtigt det er noget en professionel kan kigge på så du kan komme af med dem.
Jeg er stolt af at du turde skive herind. Det kræver mod at snakke om. Nu det bare vigtigt du også får snakket med dine forældre om det, selvom det kan være svært. I de situationer hvor jeg ikke har kunne sige det, så har jeg skrevet til dem istedet. Men forvent at man så snakker om det bagefter.
Lov mig at du passer på dig selv
Håber jeg kunne hjælpe
Held og lykke
-Noah

31

hej
jeg vil selv sige at jeg har det bedre nu end før. dog det ændrer sig remelig tit hvornår jeg virkeligt godt kan lide at leve og hvornår jeg ikke vil leve længer. min mor ændrer sig også hvordan hun er i løbet af dagen. et tidspunkt kan hun være en god og dejlig mor det andet tidspunkt kan hun være voldsomt iriterende og når man stiller et stille og roligt spørgsmål kan hun bare begynde at skrige af en uden grund. ( hun har sclerose ) hun glemmer også tit hvad hun lavede den anden dag. hun går heller ikke på arbejde længer fordi hun blev fyret. nu sidder hun i sofaen 24/7 og ser godmorgen danmark og er på facebook. hun ser også kun andre mennesker 2 gange om ugen end hendes familie. og hun går også bare at leve meget mere svært. hun minder mig også om den lære jeg hader fra min skole. så når jeg tager hjem fra skole og så kommer hjem til min mor minder hun mig og den lære jeg hader.

det tror jeg var alt fra nu.
god dag.

27

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program