Hvad skal jeg gøre, jeg elsker hende jo meget. Jeg kan da ikke bare gå fra hende.?

forumspørgsmål

Hvad skal jeg gøre, jeg elsker hende jo meget. Jeg kan da ikke bare gå fra hende.?

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 14 år 10 måneder siden

Hej jeg ved ikke om i vil hjælpe mig. Jeg har fået brev af min kæreste eller hvad man skal kalde det, jeg tror ikke vi er kærester mere. Vil i ikke læse det igennem og skrive hvad jeg skal gøre. Jeg elsker hende jo meget. Og det kan da ikke bare stoppe nu, fordi hun er syg. Jeg er jo ligeglad med hun er syg. Jeg holder jo stadig meget af hende. Hun kan da ikke bare skride lige nu. Hvorfor vil hun ikke havde jeg skal kontakte hende eller se hende igen. Håber s¨å meget at i vil hjælpe mig. For har virkelig brug for det

 

Indlægget er blevet modereret 
Moderator-teamet har valgt at fjerne kærestens brev til Rasmus fra indlægget. Vi vurderer brevets indhold som meget personligt, og går derfor ud fra  at det ikke har været afsenderens mening at andre end Rasmus skulle læse brevet.
NielsChristian - Vejleder i stuen

 

Hilsen Rasmus

 

Kommentarer

Jeg tror at grunden til at hun ikke vil have at du kontakter hende er at hun føler sig mindre værd pga hendes sygdom. Det kan også være en del af sygdommen, at hun tænker negativt om sig selv og tror at andre vil have det bedre uden hende.

Du skriver at du holder meget af hende og er ligeglad med at hun er syg. Jeg synes at du skal kontakte hende, selvom hun skriver at du ikke skal. Fortæl hende at du holder af hende og at hendes sygdom ikke gør din kærlighed til hende mindre.

Mange hilsner

Gråspurv

440

Jeg ved godt at det ikke lige er dette her emne, men Gråspurv, hvorfor synes jeg at du er alle steder, og har nogle VILDT go'e svar? Det gør mig uutroligt glad at se, at du virkelig vil hjælpe folk, som du ikke kender, og ikke har set. Jeg ved godt at der er folk i chatten som gør det samme, men jeg tror faktisk at du ville egne dig til at være CyberAktiv. Ikke for at bestemme over dig.

Mvh. Thomas

408

Hej Thomas

Tak for dine søde ord ;)

Jeg kunne godt tænke mig at vide noget mere om at være Cyber Aktiv. Jeg har startet en ny debat ang dette. Jeg ville blive glad hvis du og andre ville svare på mine spørgsmål. Debatten kan findes på dette link:

http://www.cyberhus.dk/node/4171 

Hilsen Gråspurv

454

#1 det siger jeg også

450

Er der ikke nogen der har det der brev, for ville gerne se hvad der stod i det. eller kan man jo ikke forstå det her indlæg.

435

hejsa Rasmus. Jeg tror inderst inde hun godt kan lide dig hun er bare forvirret over det med hendes sygdom. Jeg syntes i skulle tage en snak sammen og snakke om hva der er bedst for jer begge, og hvis hun ikke vil snakke så skriv et brev til hende med dine føelser hvor du også skriver hvor meget hun betyder for dig. hvis du virkelig godt kan lide hende så kan du virkelig også vise dine føelser i et brev. mange unge  (har selv gjort det da jeg var mindre) skrev breve til hinanden da de kunne sige mere og fortælle mere i et brev når man skrev det ned end når man sad angist til ansigt til vedkommende. Når hun har brevet så kan hun også løse det igennem flere gange så hun forstår hva det er du mener. Det med hendes sygdom er noget værre noget nu ved jeg jo ikke lige hva hun fejler. Men det kommer ikke and på hvordan hun ser ud, hva hun fejler og alt det. det kommer and på at du kan lide hende som hun er og det skal du forklarer hende på en god måde.     håber du kan bruge mit svar

 

de bedste hilsner Kasper -P

478

Hej søde Rasmus.
 

Indlægget er blevet modereret 
Moderator-teamet har valgt at fjerne kærestens brev til Rasmus fra indlægget. Vi vurderer brevets indhold som meget personligt, og går derfor ud fra  at det ikke har været afsenderens mening at andre end Rasmus skulle læse brevet.
NielsChristian - Vejleder i stuen
 

447

Hej Rasmus

Som du kan se, har vi igen slettet brevet fra din kæreste. Brevets indhold er meget personligt, og vi vil derfor ikke vise det i debatten uden din kærestes tilladelse.

Jeg forstår godt at du søger råd til hvad du skal gøre. Det er en rigtig svær situation du står i, og jeg fornemmer at du har hjertet på rette sted og gerne vil gøre det der er bedst for både din kæreste og dig.

Jeg mener godt du kan få råd og andres tanker om din situation selvom du "nøjes med at fortælle med dine egne ord, hvad det er din kæreste fortæller om i brevet.

DeBedsteHilsner

Niels-Christian

473

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program