Føleleser

forumspørgsmål

Føleleser

forumspørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 11 måneder 1 uge siden

hej jeg r en 13-årige pige og jeg har det virkelig ikke godt med mig selv det eneste jeg har lyst til det r enten bare at græde sig selv ihjel eller jaer bare i det hele taget begå selvmord og ved ik om der r noget der kan gøre det hele bedre 

Kommentarer

Snak med en voksen om det, hvis ikke du kan snakke med dine forældre, så din lærer, læge, træner eller en anden du omgåes med i hverdagen. Bare ikke gå med det alene og de vil hjælpe dig. Bare fortæl dem hvordan du har det og måske hvorfor, hvis du ved det. Du skal nok få det bedre, selvom det godt kan være lidt ubehageligt, er det det hele værd og du vil få det godt.

26

Hvad er det der får dig til at føle det? Det lyder virkelig som om du ikke har det fedt. Måske kunne du eventuelt tale med en voksen du stoler på, hvis du ikke kan snakke med dine forældre om det. Hvis der ikke er nogen du tør at tale med, så skriv med en af de flinke rådgivere her inde, eller tal med mig :) Jeg er klar til at hjælpe. Du skal ihvertfald ikke gå rundt med den der følelse alene. Det er ikke noget du skal overkomme alene. 

31

Det lyder ikke rart! Jeg kan anbefale hvis du ikke tør sige det til nogen at du skriver med en inde på 1-1 chatten. Jeg har prøvet lignende og det hjalp virkeligt at tale nogle. I mit tilfælde var det min mor. Så det eneste jeg vil råde dig til er at tale nogen. 

17

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program