ensomhed

forumspørgsmål

ensomhed

forumspørgsmål af
Anonym
20 år
Oprettet 7 år 2 uger siden

har lige mistet 3 tætte veninder og prøver og få nye venner men føfe mig ret så alene

Kommentarer

Kender det godt :(
Hvordan har du mistet dine veninder?

541

vi var onde mod andre og altid negativ så fik jeg nok nu er de vildt sur på mig og er onde imod mif

574

hej.

jeg tror rigtig mange kender til det, det er efterhånden meget normalt at man mister sine venner og veninder så man kommer til at gå alene.

nu gik jeg selv alene og blev holdt udenfor i godt 4 år, uanset hvor meget jeg prøvede at komme i kontakt med de andre piger føltes det helt håbløst, jeg følte ikke jeg hørte til og gik med en masse indelukkede tanker og blev deprimeret.

det bedste jeg gjorde for mig selv var at jeg en sommer tog alt mit tøj kylede det ud, begyndte at motionere ( har adrig været tyk bare anderledes) spise sundt, ære sammen med familien og begyndte at sætte mål for mig selv med hvor meget jeg turde at åbne mig for familien for hver dag der gik.

da jeg kom i skole igen fortsatte jeg, jeg var stadig mit anderledes jeg jeg havde bare fået ny garderobe og havde lært mig selv bedre at kende, jeg havde fundet ud af i løbet af den sommer at hvis bare jeg var mig selv og var ligeglad med hvad andre tænkte.
Hver dag når jeg gik i skole tænkte jeg inde i mig selv " hvor meget tør du at åbne dig idag" og selvom det føltes svært og grænseoverskridende så gjorde jeg det, jeg gik hen til pigerne begyndte at snakke med og var ligeglad med om de syntes jeg var sær..............og det betalte sig, idag har jeg to rigtig gode veninder og en helt masse som jeg bare lige snakker me oppe på skolen og møder til fester og sådan. idag går jeg efter at komme ind i nye klasser hvor jeg ingen kender fordi jeg har fundet ud af at det er en ny begyndelse, det er en mulighed for at starte forfra og være den jeg er.

hvis bare du finder ud af hvem du er og er ligeglad med hvad folk tænker kommer det helt af sig selv.

barenhusk på at uanset hvor svært at komme ud af så er det det hele værd. bare vær dig selv, for der er altid nogle der vil beundre dig for at du tør at være den du er og hvis folk er interesserede nok idag så kommer de enten selv eller også finder de ud af at du faktisk er ret så fantastisk når du har lært at åbne dig op og snakke med selvom det kan være svært

- håber det kan inspirere dig lidt, ved selv hvor hårdt og svært det er at kæmpe sig ud af, men kig på mig jeg har en masse venner og veninder idag, det gælder bare om at tage sig selv i nakken og udfordre dig selv lidt og skubbe dine grænser

577

Hej med dig.
Vær du glad for dine 3 tætte veninder. Jeg har lige pt ingen. Du skal nok klare den,
knus

549

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program