Den glade pige som tit føler sig ensom..

forumspørgsmål

Den glade pige som tit føler sig ensom..

forumspørgsmål af
Ida
15 år
Oprettet 1 år 1 måned siden

Hej alle, jeg er en pige på 15 år.

Jeg er en meget udadvendt pige også udgiver jeg mig typisk for at være rigtig glad, som jeg det meste af tiden faktisk også er. Men i løbet af det seneste 1,5 år, har jeg bare følt mig rigtig ensom. Jeg mangler ligesom en man kan holde sig til. En jeg kan fortælle alt til. Dog har jeg ikke sådan en. Jeg snakker godt med alle, og er super snaksaglig. Jeg plejer at tiltrække folk til Begivenheder som fester og sådan, men det er når de har lært mig at kende, at jeg føler det går galt..

Jeg kan måske blive lidt for dominerende, som jeg arbejder på ikke at blive. jeg har bare sindssyg mange gode ideer. Også kan jeg i mange situationer tage tingene ret tungt selvom jeg i mange tilfælde har misforstået hele situationen. Jeg er bare typen der tager alt for personligt. Det er mine to dårlige egenskaber.

Jeg vil høre om der er andre der også mangler den ene ven, som bare vil være der for en og omvendt? Jeg føler mig bare til tider rigtig ked af det og har bare lyst til at græde, hvilket er en blanding af en underlig, men også en uundholdelig fornemmelse. 

mange hilsner

fra den ensomme Ida

297

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program