Voldtægt

forumspørgsmål

Voldtægt

forumspørgsmål af
Louise
19 år
Oprettet 3 år 6 måneder siden

Hej alle

Jeg ville høre om der var nogle som ville dele deres erfarninger i forhold til anmeldelse af voldtægt. Jeg er super nervøs og får ikke særlig mange oplysninger af vide, hvilket gør mig mere utryg.

Hvordan foregik jeres forhør? Var det bare et normalt møde lokale og er der kamera. Hvor mange betjente er med og hvilke spørgsmål stiller de og er det bare det samme igen og igen? Er det meget ubehagligt og føler I at de var hårde ved jer? Tager det lang tid og føler I jer hørt?

Hvad skete der bagefter? Hvordan blev I kontaktet og hvad fandt de frem til og hvad skulle I selv efter forhøret?  Gik der lang tid inden der skete noget? Fik I noget af vide i forhold til forhøret af gerningsmanden eller var I slet ikke en del af det?

Jeg håber at der er nogle som vil dele deres historie. På forhånd tak!

Kommentarer

Noget af det værste jeg har oplevet blev vildtaget igen af hans ven men har ikke anmeldt det fordi jeg ikke vil igennem det

63

Halløj.

Jeg kan desværre ikke fortælle dig særlig meget, om forhør osv, for jeg har ikke selv været igennem det.

Jeg har oplevet seksuelt overgreb, og en mild form for voldtægt, går jeg ud fra det var. Jeg har ikke anmeldt det, da jeg var flov over min egen reaktion i den situation. Jeg kunne ikke bevæge mig, men mine tanker kværnede bare rundt. Super ubehageligt, og så grænseoverskridende. Jeg har lavet igennem meget - men voldtægt og seksuelt overgreb har været noget af det værste. 

Jeg tror, du vil slippe af med mange ubehagelige følelser efter alt det her er ovre. Ellers tal med en person om det - jeg har en sød kæreste der lytter og støtter.

- Yes you matter

59

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program