Trist og vred

forumspørgsmål

Trist og vred

forumspørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 5 måneder 2 uger siden

hej

jeg er en pige på 15 år, og jeg forstår sgu for at være ærlig ikke rigtig mig selv. Jeg har en lillesøster, som er 12, og jeg kan ikke rigtig lide hende. Jeg elsker hende selfølgelig, men det er fordi hun er familie. Hun har det super svært i skolen med at få venner, og har rigtig lavt selvværd, hvilket nok er min skyld. Hele hendes liv har jeg været forfærdelig over for hende. hver gang jeg snakker til hende gør jeg det i en sur stemme, også selvom hun prøver at være sød. Jeg hakker og kommentere ondt på hver en ting hun siger og gør, og hvis det er muligt skal jeg altid fortælle hende når hun gør det mindste forkert... Jeg har prøvet super hårdt at lade være, men jeg føler at jeg er svag og åben hvis jeg er sødere, og for at være ærlig har jeg nogen gange tænkt “hun skal ikke tro hun er noget, så nu må jeg være ond over for hende igen”. Alligevel bliver jeg rasende hvis andre er onde mod hende, og jeg er virkelig ked af det, når jeg måske har været lidt for ond, eller hun begynder at græde eller noget. 

 

jeg har aldrig sagt noget af det her højt før, men jeg beundre hende virkelig. Hun er den stærkeste person jeg kender. Jeg er selv meget over følsom, og bliver hurtigt ked af andres ord, så jeg ville aldrig selv kunne leve med en søster som mig, som hele tiden fortæller mig det dårlige ved mig..... Jeg ville ønske jeg kunne fortælle hende det, men af en eller anden grund kan jeg ikke. 

 

Er der nogen der har nogen tips?

Kommentarer

Ja. Vis hende dit opslag herinde :-)

22

Min søster kan også være irreterene til tider og rette mig hvis jeg gør noget forkert, men inderst inde elsker vi begge hinanden. Du skal bare minde dig selv om, st du skal lsde være. Det er godt at høre din søster er så stærk. Jeg tror det vil varme hendes hjerte, st høre det du har sagt her.

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program