Stres

forumspørgsmål

Stres

forumspørgsmål af
Freya
12 år
Oprettet 4 år 10 måneder siden

min mor har stres jeg vil gerne kunne smake om det men når jeg prøver kommer der ikke noget ud jeg har det svært jeg græder mig selv i søvn og jeg har det rat svært med alt det her jeg har set min mor blive bøjet Ib i en ambulance forand mine ejne øjne og hun har varet indlagt og sovet hos min mormor og morfar jeg kan ikke snakke om følser og om hvad der sker så begynder tørne at komme plz hjælp jeg kan ikke mere 

Kommentarer

Hejsa

Jeg har det samme med at jeg har stres og græder mig selv i søvne men hvad jeg ville gøre var at snakke med børnetelefonen og få gode råd :) Jeg tør bare ikke helt selv-måske du gør?

Hvis det kan hjælpe?

129

Hej Freya

Det lyder som noget rod, som din mor går igennem i øjeblikket
Jeg har selv en mor, der har været meget syg med stress, indlagt og stadig slås med stress, så jeg kender dit problem
Det er vigtigt for mig at sige, at det først og fremmest ikke er dit ansvar at din mor får det godt igen. Det er ikke din skyld hun har det dårligt, og hun elsker dig ligeså højt som hun altid har gjort

Jeg vil give dig det råd, at vise dine følelser overfor din familie. Lad dine tårer komme ud, og giv dig selv lov til at være ked af det. Fordi det er også mega hårdt for dig at hun er syg!

Hvis du ikke kan sætte ord på det, så er det okay. Du er hverken forkert eller mærkelig på grund af at du ikke kan snakke om følelserne i kroppen. Der er næsten ingen mennesker der er virkelig gode til at snakke om de her følelser.

Jeg er sikker på din mor får det bedre med tiden! 

Du er mega sej, at du beder om hjælp her!
Prøv at spørge din familie eller dine gode venner om hjælp også!

Mvh Kasper 

129

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program