sende billede?

forumspørgsmål

sende billede?

forumspørgsmål af
Anne
14 år
Oprettet 11 måneder 3 uger siden

Jeg har hørt og læst meget om det der med at sende billeder til hinanden. Jeg hører også af og til nogen snakke om det i skolen. Men troede bare aldrig nogensinde det var noget der kom mig ved. Men nu er der så en veninde der har spurgt mig om et rb. Jeg troede faktisk mest det var sådan noget man sendte til hinanden som kærester eller noget. Er det almindeligt nok at piger sender sådan noget til hinanden? Er det sådan en venindeting eller noget? Eller kan der ligge andet i det? Tænker I jeg skal gøre det, har aldrig prøvet at sende billeder før, altså den slags?

Kommentarer

Har ikke sendt til en dreng men har heller ikke en kæreste eller noget endnu. Men har sendt til min bedste veninde. Tror det er meget normalt. Har kun en veninde jeg vil gøre det med fordi vi er virkelig tætte. 

76

Kender andre der gør det men jeg tør ikke selv. Ikke til nogen. Er 16. 

71

Kan sagtens være en venindeting. Jeg har nogen supersøde veninder som jeg stoler meget på og vi sender rb til hinanden. Syns det er spændende og ophidsene og se hinandens bare røve. Men jeg gør det kun med nogen jeg stoler blindt på. Så du kan lissom gøre det op med dig selv om du stoler nok på din veninde til at gøre det. Og så skal du jo self osse ha et fra hende.

68

Synes det er lidt skræmmende at skulle sende noget selv men kan så alligevel godt tænke mig at se de andres🙃 

68

men det er jo så bare ikke fair hvis man kun får men ikke selv sender noget syns jeg. ok hvis man er enige men det er jo en del af det at begge to skal sende

69

Helt enig med den den anonyme på 16. Det skal jo være gensidigt. Hvis jeg sender et brystbillede til min veninde får jeg et igen. Og hvis hun sender mig et rb tager jeg straks et billede af min bare røv og sender til hende. Sådan foregår det jo. Det er netop det der gør det til en fortrolig ting mellem veninder og en måde at vise tillid på at sender jeg noget til hende er jeg sikker på at få tilbage og omvendt.

64

det er din krop og kun din du skal ikke føle dig pressede til at vise den frem og hvis du siger nej og de bliver sure så er det nok fordi de ikke er nogle rigtige venner du skal ikke føle dig pressede til at dele sådan noget med andre

64

Lad være med at gøre det.

Det er fedt - indtil det ikke er. Med det mener jeg at bliver man uvenner eller modtageren får stjålet telefon/computer/login så kan de billeder nemt komme videre til nogen man ikke synes skal have / se billederne. Der er så mange der bliver ulykkelige over det og skriver om det alle vegne - nok fordi det er sådan noget der kan og VIL ske. "Det sker ikke for mig". "Jeg stoler på vedkomne" kan man glemme alt om.

67

Jeg vil også sige at du aldrig nogensinde må gøre det. LAD VÆRE MED AT GØRE DET. 

63

Er det en pigeting eller hvad. Har aldrig hørt at nogen af mine venner sender dickpicks til hinanden og jeg ville heller ikke gøre det. Men hvis du har lyst til det er det fint nok. 

59

Ja, kan godt være det er en pigeting. Vi er måske nok lidt tættere, også fysisk, end drenge så det giver god mening for os at sende lidt "frække" billeder til hinanden.

56

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program