selv skade

forumspørgsmål

selv skade

forumspørgsmål af
Maja
13 år
Oprettet 3 år 5 måneder siden

jeg er en pige på 13 år. jeg cuttede første gang, da jeg var 10 år. Nu gør jeg det tit. Jeg ved ikke hvad der er galt med mig. Jeg har nogle gode venner, jeg har det godt derhjemme og jeg er okay i skolen. Siden jeg var helt lille har jeg ikke kunne finde ud af, at snakke om mine føleser. Det kan jeg stadig ikke. Derfor tør jeg ikke at sige det til nogle. Jeg cutter ikke for opmærksomhed. Jeg dækker altid mine ar med concealer, og jeg går altid med langærmede trøjer. Det er en slags lettelse for mig at cutte. Jeg har det godt lige bagefter, men efter noget tid skammer jeg mig over det. Jeg kan ikke græde, det har jeg aldrig rigtig kunne. Så for mig er lidt en anden måde at udtrykke mine føleser på. Er der andre, som har det på samme måde. Plz hjælp

Kommentarer

Der er mange der ligesom dig, har prøvet at cutte eller cutter.

Det er altid vigtigt at få det sagt til en veninde, eller endu bedre en voksen der kan hjælpe dig. Ligesom med andre afhægigheder eller lign, hjælper det altid at have nogen, der kan støtte og hjælpe en, men det kan de ikke, hvis du ikke fortæller dem om det. 

Mit bedste råd er at få det sagt til en du kan stole på hurtigst muligt.

64

Kære søde dig!

Nu kender jeg dig desværre ikke personligt, og jeg kan nok ikke gøre det helt store for dig. Det er ikke engang sikkert det her det hjælper, men: du er ikke alene. Jeg blev faktisk lidt glad af at læse det her, da det lyder som noget jeg kunne have sagt.

Så ja, der er nogen der har det på samme måde. jeg har det på samme måde. Det med at græde... Jeg har af en eller anden mærkelig grund valgt at fortælle mig selv det er forkert at græde, så jeg kan ikke gjorde mere. Der skal i hvert fald meget til før jeg begynder at græde. Når alle andre græder, trøster folk dem jo, men når man ikke KAN græde.... 

Jeg ved ikke, om du sætter en facade op? Hvis du gør, så vil jeg sige: prøv at sænke facaderne. Prøv faktisk at indrømme foran andre: "ja, okay, jeg er IKKE okay." Det er svært jeg ved det, men efter man har gjort det... Er man SÅ SEJ! 

Du kæmper ikke alene.

Knuz Eco"

70

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program