Pige liv

forumspørgsmål

Pige liv

forumspørgsmål af
Anonym
11 år
Oprettet 5 måneder 2 uger siden

hej jeg er en pige på 11 år jeg er ret moden og jeg tænker meget på sex jeg kan godt lide at læse her fordi jeg godt kan lide at høre om andre Jeg er lige begyndt at onanere og det er mega behageligt men er det mærkeligt? og hvor tit onanere man normalt når man er begyndt og i hvor lang tid?

Kommentarer

Det ret normalt at onanere som 11 årig. Jeg startede også der tror jeg. Det ikke fordi der er et bestemt antal gange om ugen man gør det. Bare gær det når du har lyst og på de rigtige tidspunkter. Er ikke sikker på hvad du mener med “hvor lang tid”. hvis du mener hvor længe man onanere pr. gang, er det meget forskelligt... nogle gange tager det 5 min. Andre gange meget længere tid. Og hvos du mener hvor længe man gør det fremadrettet, så indtil du ik gider mere, jeg vil tro det bliver mindre ofte jo ældre du bliver, fordi på et tidspunkt bliver du jo seksuelt aktiv.

30

Nej det er ikke spor mærkeligt at onanere som 11-årig. Jeg er 14 nu og kan ikke huske præcis hvornår jeg selv begyndte - tror det var i slutningen af 11-års alderen eller også var jeg lige blevet 12. Det er helt almindeligt. Tror det er svært at sige hvro tit man gør det, det kan være meget forskelligt. Nogen uger har man måske megatravlt og får det så ikke lige gjort, andre gange har man masser af tid som fx i ferier og så er det måske hver dag. Jeg gør det når jeg har lyst, tror i gennemsnit måske tre gange om ugen.  Det er også forskelligt hvor lang tid det tager som en anden også skriver. Nogen gange tager man måske bare en hurtig quickie med bruseren når man alligevel er i bad, andre gange giver man sig god tid og nyder sin krop længe. Men det skal naturligvis ende med at man kommer.

28

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program