Onani

forumspørgsmål

Onani

gruppechatten
forumspørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 3 måneder 1 dag siden

Hvordan onanere man som pige?
Jeg er vildt nysgerrig og har prøvet men enten føles det ikke særligt rart ellers så bliver det for meget så hvordan gør man.

Kommentarer

Der er mange forskellige måder at onanere på som pige. Jeg snakker lidt med mine veninder om det og alle har næsten deres favoritmetode. Min er at smide bukserne og så placere en stor pude eller min dyne mellem benene. Så sidder jeg på sengen og "humper" den, altså bevæger mig rytmisk så den gnider mod min klit. På et eller andet tidspunkt kommer jeg. Man kan jo så se porno på computeren imens eller fantasere om drenge eller piger. Det virker for mig men du må prøve og eksperimentere og finde din egen vej.

Jeg bruger tit bruseren og det gør flere af mine veninder også. Det er normalt en sikker metode og så sparer man tid for man skal jo alligevel i bad. Når jeg er ved at være færdig med badet tager jeg bruseren ned og bruser mod min klit og så kommer jeg på ganske få minutter og så er den klaret. Det svigter faktisk aldrig.

Man kan onanere på mange måder, og du skal bare gøre hvad der føltes rart for dig. Det et helt klart nemmest at få en orgasme, ved at stimulere klitoris, men mit bedste råd vil være at prøve dig frem<3
-
Jeg plejer at bruge en finger til at stimulere min klit med, ved at kører rundt i cirkler.

Du kan også bruge en håndbruser, og bruse mod din klit. Så kan du også selv vælge, hvor hård en stråle du vil bruge

Hvis ikke du har en vibrator kan du bruge en el tandbørste, da det giver gode vibrationer på klit

Du kan også humpe op af fx en bamse, dyne, pude, eller møbler. Du kan sætte dig på en stol og rokke dig frem og tilbage. Alt det stimulere også klitoris

Synes du skal prøve dig frem, held og lykke

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program