Næsten ingen spørgsmål

forumspørgsmål

Næsten ingen spørgsmål

forumspørgsmål af
Elin
16 år
Oprettet 3 måneder 5 dage siden

Jeg synes der bliver færre og færre spørgsmål i brevkassen. Der kan jo gå uger imellem der sker noget nyt. Især efter at i har "gemt" forumspørgsmål inde i "Gruppechat. Der er der jo ingen der finder ind. Er der endelig spørgsmål kommer der jo stort set ingen svar. Måske i skulle overveje at nedlægge brevkassen, den bliver jo faktisk ikke brugt og man spilder sin tid ved at gå ind for at se om der er nyt. Det er der jo aldrig.

Kommentarer

Jeg synes ikke det er cyberhus skyld. Det er jo os som læser svarene som måske ikke er gode nok til at skrive en kommentar. Og for det andet så koster det det penge at drive cyberhus så jeg tænker at det er derfor at der kan gå tid imellem at der kommer svar. Venlig hilsen Elias.

50

Helt enig. Ville ønske der var et godt alternativ for os unge

53

Jeg er enig. Ærgerligt at forum er blevet gemt væk. Kan I ikke gøre noget for at det kommer frem igen, jer som arbejder på Cyberhus?

57

Jeg er helt enig. Hvorfor har I/Cyberhus valgt at gøre det svære at finde forum? Er det fordi I ønsker at afskaffe det? Det synes jeg ville være ærgerligt!

54

Nu skriver du både, at der ikke sker så meget i brevkassen og Forum.
I vores brevkasse kommer der nogen lunde lige så mange breve, som der har gjort de seneste 3-4 år. Men måske er det kun spørgsmålene i Forum du mener, og her har du helt ret.

Forum er skubbet i baggrunden i øjeblikket. Vi ved det godt, og vi kan også godt se at det har betydet lidt mindre aktivitet.

Årsagen er at vi har lagt vores to rådgivninger cyberhus.dk og gruppechat.dk sammen, og for at give god plads til at man kan finde ind til de forskellige gruppechat, har vi været nødt til at lave den her ændring.

Der er ikke plads til fem menupunkter i vores nuværende navigation, og derfor var vi nødt til at udskifte forum med gruppechat i hovedmenuen.

Vi regner med at lave en opdatering af hele Cyberhus i efteråret, og så skal forum nok komme til at fylde mere igen.

Så vi er opmærksomme på problemet, og har også planer om at løse det, så vi håber I vil hænge på lidt endnu.

47

Undskyldninger er der jo nok af, bare super ærgerligt, at det bedste ved Cyberhus er ved at dø pga. et eller andet teknisk. Og jeg synes godt nok, det er skidt, at der skal gå flere måneder inden det bliver ordnet, så har mange sikkert allerede tjekket ud!

52

Nogle vil måske falde fra, men vi håber at de fleste vil blive hængende.

Der er lidt mindre trafik, men forum er ikke ved at dø. I den seneste måned er der kommet ca 2-3 nye spørgsmål om ugen, og 10-15 nye kommentarer om ugen. Så der er heldigvis fortsat aktivitet.

Vi ville meget gerne lave en bedre løsning med det samme, og vi søger efter midler så det kan lade sig gøre så hurtigt som muligt.

50

Jeg synes, at det fungerede fint før, så jeg forstår stadig ikke rigtig, hvorfor I har valgt at gøre det dårligere, men i hvert fald godt, at I har tænkt jer at gøre det godt igen. Jeg håber bare ikke, at der falder al for mange brugere fra i mellemtiden.

55

Vi har valgt at skubbe forum i baggrunden fordi vi nu skal have plads til endnu en kanal(gruppechat) og vi har kun plads til 4 kanaler i vores hovedmenu.

Det er på ingen måder en optimal løsning, men den vi ser som den mindst dårligere.

48

Kom lige i tanke om, at indtil I laver et helt nyt design, kunne I bare løse det ved at skrive Gruppechat/forum.

55

Det er en god ide, og også noget vi har forsøgt. Hovedmenuen er desværre ret lille, på en mobil, så der er ikke helt plads nok til at begge dele kan stå der.

47

Kunne man så ikke bare kalde det chat i stedet for gruppechat?

46

Ja, ret mærkeligt at man vælger at forringe tingene, når man opdaterer i stedet for at forbedre dem eller i det mindste ikke gør dem dårligere. Jeg troede i noget tid, at forum var nedlagt, indtil jeg lidt tilfældigt opdagede, at der var et link under gruppechat. Det er jo ikke så mærkeligt, at det ikke bliver brugt så meget, hvis folk tror, at det ikke findes.

54

Eller læg den ind under sms, der er i hvert fald plads.

44

Noget nyt fra Cyberhus om forum og navigatinoen?

20

Der er desværre ikke nyt i forhold til en ændring, lige nu og her. Det ved vi allerede nu først kan blive aktuelt på den anden side af sommerferien, hvor vi regner med at få midler til at lave en større opdatering.

19

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program