Min far er mega nasty!

forumspørgsmål

Min far er mega nasty!

forumspørgsmål af
Siri
13 år
Oprettet 4 år 4 måneder siden

Jeg har altid været meget fascineret af min far. Han er stærk både fysisk og psykisk. Pludselig en dag sad jeg og kiggede på hans såkaldte "avis tablet" da jeg så noget som jeg ikke tør sige til nogle jeg kender. Han havde været på YouTube og se på bryster. Titlen på en af videoerne var "Big boobs (like wow)."

Hvis jeg siger til min mor at jeg har set det bliver de sikkert uvenner mere end de allerede er, og jeg risikerer at blive skilsmissebarn. Ser du, de var lige ved at blive gode venner... Men så dette?

Jeg tænker stadig over om jeg skal sige det til min bror på 18.

Hvad synes du, at jeg skal gøre? 

Kommentarer

Ikke noget som helst. Slap af - alle kigger frække opslag engang imellem. No big deal!

148

Tro mig når jeg siger det her. Næsten alle drenge/mænd kigger på frække ting. Der er ingen grund til at sige noget. Hvis han for eksemplet kun ser sin kone nøgen, kan det i mange tilfælde blive ret ensformigt for nogen. Der er intet galt i hvad han gør, det er vores natur. Hvis du syntes det er upassende, så tal med din far ham. Han giver dig nok "snakken" Som er noget lignende det jeg lige har fortalt dig.

Det angående med din storebror. Jeg tror at han også kender til det. Selvom din storebror har en kæreste, tror jeg også han en gang imellem sikkert også kigger på noget lignende.

Uanset hvad, er der ikke behov for at du gør noget, hvis du ikke har lyst. Det er helt normalt.

165

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program