Lillesøster

forumspørgsmål

Lillesøster

forumspørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 1 år 3 dage siden

Hej, jeg er 15 år.

For nyligt spurgte min 11 årige lillesøster om hun måtte se min penis. Er sikker på hun barre er nysgerrig da hun selv er på vej i puberteten, og at der ikke er noget seksuelt i det. Synes i jeg godt kan vise hende den, eller er det over grænsen?

Kommentarer

Jeg kan godt sætte mig ind i din tankegang at du måske gerne vil vise din penis. Men jeg synes du skal lade være for tror godt det kan blive akavet bagefter hvis det bare er fordi hun vil din penis.

25

Nej jeg synes ikke du uden videre skal tage den frem. Men kan det falde naturligt, fx når du lige har været i bad og inden du tager tøj på så vil jeg sige det er okay hun ser din pik. Men den skal ikke være stiv! Det er okay at små søskende er nysgerrige, du skal bare passe på ikke at sexualisere det. DEt skal komme helt naturligt.

28

Hun er jo nok bare nysgerrig for at se hvordan den ser ud. Jeg synes det er ok hvis du viser hende. Du kan evt bare skifte tøj langsomt foran hende så hun ser den naturligt.

17

Min lillesøster på 13 spurgt selv om hun måtte se min så efter et par dage gjorde jeg det hvor vi var alene hjemme spurgte jeg om hun ville med i bad så kunne vi se hinanden. Vi var i bad og jeg viste min pik den er 14cm i slap så den kunne svinge lidt det synes hun var sjovt
Jeg er selv 16 år

20

Jeg har prøvet lidt det samme men alligevel noget andet. Jeg har en paplillebror på 11 som engang sagde at han gerne ville se mine bryster (han sagde det på en anden måde men det var det han mente) Først blev jeg sur og irriteret over det fordi det var flovt og ville overhovedet ikke snakke mere om det, men så kom jeg senere til at tænke på det. Det endte med at jeg nu to gange har skiftet tøj mens han har været på mit værelse så han har set mine bryster uden top eller bh. Det har også været frækt og ok for mig at han så det. Jeg er 14

18

OVERGRÆNSEN!!!

14

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program