Kan man tillade sig at være forelsket i sin bff

forumspørgsmål

Kan man tillade sig at være forelsket i sin bff

forumspørgsmål af
Luca
14 år
Oprettet 1 år 1 måned siden

Hej jeg er en pige på 14 år, og min beste ven er en dreng. Jeg har altid været mere dreng en pige, jeg har aldrig gået med kjole eller leget med dukker. Både mig og min ven er vild med basket og går begge til det, men er det underligt at jeg gerne vil i seng med ham? Og hvad hvis han føler det samme? Skal jeg prøve at indvitere ham ud? Eller invitere ham til en sleep over? Han har lige været hjemme hos, og så slæbte han mig med ham ud på toilettet når han skulle, er det mærkeligt? Han siger at han ikke vil spilde et øjeblik for så kan vi ikke nå alt… hvad mener han med det? Føler han det samme? Ps (Har haft en drøm om ham nøgen et par gange)

Kommentarer

Hej Luca jeg vil nok sige det til din ven fordi at i er sår Tætte Jeg håber selvfølgelig ikke venskab bliver ødelagt af det men jeg tror det vil hjælpe at snakke med nogen om det Du kan jo tage ud kh olivia

21

Hvis han har haft dig med på toilet er der noget der tyder på han også har sexuelle tanker om dig lissom du har for ham. For så har han vel vist dig hvad han har? Jeg tænker en måde til at finde ud af det på kunne være at indvitere ham på sleepover som du selv foreslår. Men jo kun hvis du må for dine forældre og du er sikker på i ikke blir forstyrret. Så kan du jo simpelthen se hvad der sker. Held og lykke med det.

24

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program