Køn

forumspørgsmål

Køn

forumspørgsmål af
Signe
15 år
Oprettet 2 år 6 måneder siden

Jeg har over et år nu været i tvivl med mit køn og identitet. Min mor kritisere mig ofte fordi jeg går i mere maskulint tøj end feminint. I sommers fik jeg klippet mit hår fra langt til kort. jeg havde lyst til at klippe det i lang tid men var bange, fordi det tydelig gjorde mine bryster. nogle dage går jeg i kjoler og føler mig mere feminin og andre dage føler jeg mig mere maskulin. Jeg tror ikke jeg er transkønnet. Jeg er glad for min krop bare nogen dage ikke. Jeg ved ikke helt hvad jeg skal gøre eller sige til mine forældre. ???

Kommentarer

Hej Signe. Jeg er en 15 årig transkønnet dreng, født som pige.

Køn er et spektrum og ikke bare 2 kasser (mand/kvinde) som man absolut skal passe ind i. De fleste føler, at de passer nogenlunde ind i en kasse (mand/kvinde), men nogle føler sig et sted i midten eller at deres kønsidentitrt skifter fra dag til dag.

Hvis du føler dig ukomfortabel med dit køn og din krop (også bare engang imellem) synes jeg virkelig du skal tale med dine forældre om det (HVIS DET ER SIKKERT SELVFØLGELIG), så de kan opbakke og støtte dig og evt hjælpe med fx at købe binders mod dysfori, hvis det er noget du er interesseret i.

Jeg håber du finder ud af det, og bliver gladere for dig selv.

- transdreng

58

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program