Jeg løj

forumspørgsmål

Jeg løj

forumspørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 3 år 11 måneder siden

Jeg ved godt det var dumt, men det er fordi jeg er begyndt at snappe med den her pige. Jeg ser ret meget anime så mødte hende i en gruppe for folk der er vilde med anime.  Hun er 19 år så jeg sagde at jeg er 17😣 Tror måske bare jeg var bange for at hun ikke gad at snakke med mig hvis hun vidste at jeg er meget yngre end hende. 

Jeg bruger ret meget tid på anime og det er der ikke andre af mine veninder der gør, så det var bare fedt endelig at have en som ser de samme ting og faktisk er min yndlings karakter (Akaashi fra Haikyuu🥰) den samme som hendes. Problemet er bare at vi er begyndt at snakke om alt muligt og nu føler jeg faktisk at vi er blevet rigtig gode veninder. Så hvad gør jeg så nu????

Hvis jeg siger det som det er er jeg bange for at miste hende. Vi aldrig snakket om at mødes, men måske spørger hun pludselig og hvad så. Har også bare så sindssygt dårlig samvittighed over at jeg lyver for hende. Har det dårligt hver gang vi har skrevet sammen. Hvad skal jeg gøre???

Tilbage til Digital Tryg

Kommentarer

Vi har gjordt det samme, men vi syndes at du skal fortælle det som det er og hvorfor du har gjordt det og hvis hun så ikke vil skrive mere med dig så er hun ikke det vær og så kan du finde en ny.

95

bare sig det og håb på at hun kan acceptere at du har løjet

98

du skal bare fortælle det hele

91

Jeg synes du bare skal sige det som det er og at forklare hvorfor du løj

100

du bliver nød til at være ærlig og sige det som det er. Eller mister du hende alligevel på et eller andet tidspunkt. Hvis du forklarer hvorfor kan hun måske også godt forstå at du ikke gjorde det i ond mening

93

Jeg synes helt klart at du skal sige det.

det er selfølgelig træls hvis du mister hende på det, men så har du lært den lektie.

du skulle ik have løjet og det ved jeg godt du ik kan ændre på men så husker du det til en anden gang, så jeg vil sige helt klart sig det.

112

Hej. For mig kommer det an på hvor længe i har skrevet sammen. Hvis du har skrevet sammen i et halvt år og du rigtig føler i er gode veninder tror jeg hun vil forstå. Det kan jo være hun har gjordt det samme. Hvis i har skrevet i over to år kan hun måske ske at føæe sig lidt forrådt.

88

bare vær ærlig

92

Altså hvis jeg var i din situation ville jeg fortælle hende at du var så gammel som du er, og fortæller hende hvorfor du gjorde det og om i stadig kan være venner.

91

Bare fortæl hende sandheden bare sig hvor mange år du er og hvis hun så ikke gider og snakke med dig på grund af din alder så bare kom videre men til en anden gang kan du lige så godt bare starte ud med at sige sandheden.

96

Det kan jeg godt forstå, jeg tænker mere hvordan man er, og det ikke er noget med alderen. Tænker bare du skal sige sandheden, hun vil helt sikekrr forstå dig, du kan sige, at du ikke gad og miste hende. Og du ikke har andre at snakke med. Tror hun vil forstår dig😉

90

Jeg synes at du skal fortsætte med at skrive med hende. Hvis hun spørger om i skal mødes kan du tage den der fra.

91

Jeg synes at du skal være ærlig med dig selv, og gøre det du synes er rigtigt. Det kan være svært at fortælle sandheden, men det er man også nød til nogle gange. Måske snak med dine forældre eller bekendte som du stoler på for at få råd.

96

Måske er det ikke særlig rart at fortælle sandheden, men hvis man fortsætter med at lyve for man det endnu mere dårligt og måske endda udvikler det til flere løgne. mit råd er at du fortæller sandheden som den er og begår risikoen, for hvis i virkelig er gode venner og har den samme interesse er der ikke noget galt i alders forskellen :) 

100

Jeg synes du skal sige det som det er. Hvis i er blevet så gode veninder, tænker jeg sagtens at du kan sige det.

95

jeg ville råde dig til at fortælle hende det nu istedet for at hun selv finder ud af det og måske bliver sur på dig.

99

Skrive til hende hvad du føler og så håbe hun er okay med det og at hun forstår dig.

91

Vis hun er din rigtige ven så ville hun være ligeglad med hvor gammel du er, hun ville nok være venner med dig uanset hvad din alder er. Du kunne sige din rigtige alder til hende og så tager hun det som hun tager det

85

Jeg synes hun skal fortælle sandheden og så kan det at hun accepterer det som det er

89

Jeg ville sige det, og håbe på hun forstår.

89

Jeg syntes at du skal prøve at sige til hende, at du er 14 år

86

Jeg synes du skal være ærlig og skrive din rigtige alder til hende. Hvis hun også synes i er begyndt at blive gode veninder, tror jeg bestemt at hun vil forstå det. Jeg kan dog også godt forstå at du måske vil være bange for at du vil miste hende, men det vil være bedre end at leve på en løgn.

85

Jeg synes du skal fortælle sandheden, sig at du ikke er 17 år, jeg tror at hun vil forstå dig.

95

du kunne sige det til hende, og hvis hun ikke gider at være din veninde mere, så er hun ikke din rigtige veninde

94

Hej med dig. Jeg synes du skal sige din rigtige alder, for personen bliver nok ikke mere begejstret af at få det at vide om endnu længere tid.

86

hej jeg syntes at du skal skrive at du ikke er 17 år men du gad bare ikke at have at hun efterlod dig bare fordi du er 14 år. Og fordi du ikke har andre at tale anime med

98

Jeg tror bare du skal sige det til hende, for hvis du ikke gør vil du blive ved med at have det dårligt. Du skal måske prøve at sige at du var bange og derfor kom til at lyve. Hvis hun så ikke vil snakke længere jamen så er det hendes tab.

87

Synes du skal prøve at sige sandheden og se hvad der sker eller vente til den dag hun faktisk spørger om i skal være sammen.

Men jeg vil nok bare have sagt det og se hvordan hun vil reagere.

88

sig til hende at du er 14 år. og at du stadig vil være venner med hende. det er mit råd  

95

Man kunne prøve at skrive på en sød måde til hende at du er yngre end hvad du siger og hvis hun så bailer med det samme skal der nok komme en anden person ligesom hende i dit liv.

85

Du kunne fortælle hende din rigtige alder og sige du kun gjorde det, fordi du var bange for at miste hende som veninde. 

84

Hvis hun er så god en veninde, tror jeg ikke hun bliver sur, hvis du siger det. hvis du ikke siger det, ville hun nok opdage det på en eller anden måde. jeg tror ikke aldersforskellen gør noget i det her tilfælde, siden i allerede er så gode veninder.

119

jeg synes bare at du skal sige det som det er, og hvis hun ikke forstår det er det hendes poblem

100

Jeg syntes du skal sige det som det er fordi, jo længere tid der går jo længere tid har du løjet også tror jeg bare din veninde bliver mere sur jo længere der går. 

Så sig det som det er nu, og forklar hvorfor du har løjet om din alder,

78

mit råd er at du skal sige det som det er fordi at det er den du er og du skal henge ved det

88

Du skal prøve at sige dit rigtige navn og vis hun ikke vil skrive med dig mere så er hun nok ikke så en god veninde aligevel 

83

Hvis i er rigtig gode venner, tror jeg at hun er ligeglad.

82

hej, jeg synes at du skal skrive en besked til hende hvor du skriver alt det som du har skrevet her inde, for det var rigtig nemt for mig at sætte mig ind i hvorfor du gjorde det selvom det var dumt gjord.

83

Du kunne fortælle hende din rigtige alder og sige du kun gjorde det, fordi du var bange for at miste hende som veninde. 

88

Jeg tror bare du skal sige det til hende, for hvis du ikke gør vil du blive ved med at have det dårligt. Du skal måske prøve at sige at du var bange og derfor kom til at lyve. Hvis hun så ikke vil snakke længere jamen så er det hendes tab.

87

Hej

det bedste råd vi kunne give er at sige sandheden. Du kunne skrive noget i den her stil " jeg har løget for dig. Jeg er ikke 17 men kun 14 år. Jeg er virkelig ked af at jeg har løget men jeg følte at det var den eneste mulighed for at du gad være sammen med mig. Jeg synes du er rigtig sød og vi har meget til fælles. Håber virkelig du stadig vil være min ven".

84

    Jeg syntes du skal sige din rigtige alder, fordi hvis i er gode venner vil hun nok også acceptere det :)

75

fortæl hende sandheden og håb på hun ikke ser på dig anderledes.

84

Hvis hun er så god en veninde, tror jeg ikke hun bliver sur, hvis du siger det. hvis du ikke siger det, ville hun nok opdage det på en eller anden måde. jeg tror ikke aldersforskellen gør noget i det her tilfælde, siden i allerede er så gode veninder.

85

jeg synes at du skal fortælle hende sandheden. hvis i virkelig har det så godt sammen betyder alder ikke noget, og hvis hun så alligevel siger at hun ikke har lyst til at være sammen med dig, er hun nok ikke en så god veninde alligevel.

80

jeg syntes at du skal sige det til hende og fortælle hende at du var bange for at miste hende om veninde fordi at hun havde fået en veninde som var inde for de samme interasser 

77

Jeg synes du bare skal sige det til hende som det er. Hellere sige det med det samme, og sige at du er ked af det. 

92

Jeg synes du skal skrive til hende, at du faktisk ikke er 17, men 14. Sig til hende hvorfor du løj, og at du gerne vil fortsætte med jeres venskab, da det betyder meget for dig.

76

jeg syntes du skal du værer ærlig og sige din rigtige alder. For hvids i snakker rigtig godt sammen vil hun ikke dumpe dig begrund af det. så syntes jeg også at i skal snakke om Kanma da han er en vildt god Haikyuu carakter.

81

du skal fortælle det, hurtigts muligt. Man skulle Self ikke have gjordt d fra starten, men du kan stadig nå at redde den. Hvis hun ikke acceptere det, så må det vær sådan d er

87

Sider

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program