Har sendt nudes

forumspørgsmål

Har sendt nudes

forumspørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 3 år 11 måneder siden

Har sendt nudes til min kæreste og det var sådan set fint nok men nu er vi så ikke kærester mere. Vores forhold endte ikke så godt på grund at nogle ting, som ikke gider forklare. Nu er hun pisse sur på mig og så kan jeg ikke lade være med at tænke på de billeder hun har. 

Egentlig tror jeg ikke hun ville dele dem med andre men kan alligevel ikke lade være med at tænke over det. Har prøvet at skrive at hun skal slette dem men hun svarer ikke og nu har hun blokeret mig. 

Er det bare mig der overtænker eller hvad? Skal jeg bare lade det ligge eller skal jeg gøre mere. Vi går ikke på samme skole og hun har blokeret mig alle steder. Men kunne jo godt tage hjem til hende hvis det var. 

Please hjælp - Den nervøse 😬

Tilbage til Digital Tryg

Kommentarer

Vi synes du ska tage hjem til hende. I har jo været kærester så måske ka i få det lyst ordenligt og så der ikke er nogle nervøse ting imellen jer

332

Hej nervøse. vi tænker at du skal snakke med din ekskæreste. tag fat i hende i skoletiden og spørg om de skal snakke sammen om problemrene. 

kh anonyme mennesker.

363

Jeg synes du skal tage hen til ekskærestes hus, og snakke med hendes forældre om det, hvor hun ikke er der så du ikke skal stå ansigt til ansigt med hende.

320

Hvis du stoler ikke på hende så tage hjem til hende og få hende til at slette billederne 

 

354

Jeg sydes du kan prøve at lade det ligge fordi hvis hun sender det til andre så kan du sige det til politiet og melde det så bliver det slettet og du kan glemme det jeg ville lade det ligge

317

snak med din kæreste om hun ik ville slette det. 

359

hvis det bliver delt kan du andmelde hende til politiet

350

Bare tag hjem til hende og få hende til at slette dem 

-SexyMF 

382

Hvis du tror du kan stole på dine forældre eller venner snak med den om det eller prøv og tag hjem til hende

322

Bare glem det 

328

Du skal prøve at stole pp hende og så må du se hvad tiden viser. For hvis hun så sender dem videre så ville det jo få konsikvenser for hende:)

326

Hun har måske sendt men det er for sent at ændre så bare accepter det

340

jeg synes ikke du skal gøre noget ved det da du selv valgte at send det men hvis det er meget vigtigt kan du jo prøve at tage hje til hende

335

hvis i havde et godt forhold tror jeg ikke hun vil dele dem men hvis du bliver helt vildt usikker så prøv at opsøg hende og spørg hende men jeg tror ikke du skal være bekymret

329

Jeg synes du skal stole på at hun ikke sender det videre, men hvis det går dig meget på, så tag hjem til hende og spørg om hun vil slette det.

Hvis hun så ikke gider at slette det, synes jeg du skal sige det til dine forældre og få hjælp af dem;)

303

Jeg syntes nok, at du skulle prøve at tage hjem til hende, og tage en snak med hende om det. du kan jeg fortælle, hvordan du har det med de billeder. 

329

Sig til hende, at hun skal slette dem... det er ikke okay, at hun har noget af dig, som du ikke vil have, at hun har. Det er det intet problem i. 

331

Hej. Jeg tror ikke du kan gøre meget ved situationen. Hvis det virkelig går dig på synes jeg du skal opsøge hende og sige at det faktisk ikke er ok. 

325

Du burde prøve og få fat i hende i skoletiden og få det snakket ud og spørge hende om hun stadig har de billeder og hvis hun har så spørg pænt om hun ikke nok bare vil slette dem.

338

Altså det jeg synes du skal gøre er at tage en snak med hende i virkeligheden og snakke om hun ikke nok vil være sød at slette billederne og hvis hun nægter at gøre det så tag en snak med hendes forældre om tingene også selvom det kan være pinligt

346

jeg synes ikke du skal gøre noget ved det da du selv valgte at send det men hvis det er meget vigtigt kan du jo prøve at tage hje til hende

318

Jeg syntes at du skal snakke med hendes veninder og bare sige at du har sendt nogle billeder som din ex godt ved hvad er og at hun skal slette dem:)

326

Hej dreng på 15 år, det er helt normalt når man prøver sådan noget, du overtænker overhovedet ikke mange prøver det, men husk og snak med en voksen som dine forældre eller en anden du stoler på. Du kan evt. snakke med hende og bede hende slette dem ( ellers husk hun kommer i fængsel for at dele dem!)

325

Jeg råder at du ikke gør det ingen 

334

jeg synes du godt kan tag hjem til hende og sige at hun skal slette dem

327

Hej, jeg kan se du ikke er i en god situation. Jeg syndes at du skal gå til politiet, så kan de få hende til at slette der

 

- Kenneth

341

Enten få hjælp af dine venner eller dine forældre, men hvis det er dine venner, kan han/hun hjælpe med at sige det vider til en voksen, som har forstand på ens problem, som derefter vil hjælpe dig igennem problemet 

325

Hej jeg syndes at du skal gå til politet og for dem til at slette det :)

333

Jeg syntes du skal møde hende og sige det til hende

379

Jeg har været i lidt den samme situation, havde dog ikke været i er forhold med personen. Jeg var bange for at de ville dele hvad jeg nu havde sendt, mest fordi jeg ikke avr i kontakt med dem, eller kunne komme. Jg tog fat i en af deres venner for at få styr på at der foregik imellem dem og mig. Vi fik det løst og ingen af ogs har hinandens nøgenbilleder. Jeg ville forslå og tage en snak, eller få hende fortalt det er meget ulovligt og utrolig dårlig stil hvis hun nu skulle finde på og dele det. :)) 

372

prøv at blive gode venner i skole tiden

333

Det er en svær situation, men jeg syntes at hvis du føler dig utryk, så syntes jeg at du skal confronter hende.

316

Synes du skal finde en måde at komme i kontakt med hende, måske tage hjem til hende, og sige at hun skal slette billederne fordi det gør dig urolig. 

318

jeg syntes du skal sige det til nogen som ka hjælpe eller bare er god til at lytte. bare for at få det sagt og måske få gjort noget ved det, men husk det ska være en du stoler på

335

Jeg synes at du skal tage hjem til hende. Hvis ikke hun er hjemme kan du snakke med en voksen du føler dig tryg ved, og få et godt råd derfra. 

336

Jeg synes du skal tage hjem til hende, for at få snakket ordentligt over tingene. 

323

Jeg synes du skal prøve at tage hjem til hende og snakke med hende om det. Ellers hvis hun ik vil have dig ind eller bare lukker når du kommer så synes jeg du skal snakke med dine forældre eller nogen du tror kan hjælpe

315

hej

hvis du er bange for hvad der kan ske med billederne og ikke er tryg med at hun har dem, så synes jeg at du skal blive ved med at gøre hvad du kan for at få hende til at slette dem. Hvis man spørger hende sødt og forklarer, så kan hun nok godt forstå

308

Spøger nogen af hendes venner om du kan snakke med hende, og spøger om hun kan slette den

352

Jeg syndes at du skal tage en snak med hinne 

336

Hej nervøse.

Jeg syntes du skal prøve at tage hjem til din ekskæreste, og så fortælle hende hvordan du har det med de nøgenbilleder hun har. Prøv at få snakket lidt med hende om problemet og så tror jeg hun ville forstå dig.

354

tag hjem til hende og vis du finder ud af at hun har endt det til andre kan du melde det til politiet 

325

Måske kunne du gå hjem til din kæreste og snakke ordentligt med hende. Hvis hun fortsætter med at ignorere dig, synes jeg, at du skal gå til dine forældre - det er pinligt, men er jeg sikker på, at det nok skal gå:)

Håber det bedste

333

Jeg har ikke prøvet noget lignene, men jeg synes du skal tage en snak med hende. 

309

Jeg synes du skal hav en ordenligt snak så du skal prøve at møde hende og confrontere problemet og snak om hvordan det får dig til at følg. de er seriøst og vis det bliver for dårligt at snakke med hendes forældre eller hvert fald din egen.

349

Jeg syntes at du skal sige det til dine forældre, de kan måske snake med hendes omkring det.

353

Jeg synes du skal prøve at snakke med hende. Men hvis du tror hun sneder dem skal du tage fat i politiet

304

Jeg synes du skal prøve at kontakte hende, da det måske ville hjælpe hende med at forstå at det ikke ville være cool at dele de billeder.

341

Jeg synes at du skal gå iver til hende og sigge undskyld for de billeder

335

Jeg synes  du skal tale med hende om problemet, eller håbe på at hun ikke ligge bilderne op. hvis hun ikke har skrevet at hun ville gøre, gør hun det nok ikke.

324

Sider

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program