Han var mig utro.

forumspørgsmål

Han var mig utro.

forumspørgsmål af
Leah
16 år
Oprettet 1 uge 2 dage siden

Han var mig utro. Han sgade det selv. Først var det bare et kys, men dagen efter skrev folk til mig de bollede. Jeg spurgte ham så, han sagde han ikke kan huske det, men folk har også skrevet det til ham. Jeg har givet ham en chance til alligevel. Han er min første kærlighed, mit første knald osv. 

Jeg føler jeg er naiv, fordi jeg tog ham tilbage efter to dage. Jeg føler mig desperat. Men på samme tid føler jeg at jeg ikke kan leve uden ham lige nu. Jeg har ikke særlig mange venner, han er det bedste der er sket for mig. Vi har været sammen i lidt over et halvt år. Han var mig utro to dage før vores 6 måneders dag. 

Jeg føler mig virkelig knust når jeg ikke er sammen med ham, men når jeg så er sammen med ham er jeg glad, og lykkelig. 

Han vil ikke snakke til mig omkring hvad der er sket mellem ham og tøsen. Tøsen har forresten haft skrevet til ham flere gange mens vi har været sammen, han har sendt billeder af mig til hende, og sagt vi er kærester, jeg har mødt hende. Jeg mødte hende ugen før han var mig utro. Hun er virkelig for meget. Forstår hun ikke man ikke skal tage andres mænd. 

Min kæreste er to år ældre end mig, og har været i et fast forhold før mig, og har prøvet en del mere end jeg har. 

Jeg skrev til ham mens han var fuld og jeg var lidt beruset, og vi blev virkelig uvenner, han har været ude i coke osv. før vi blev kærester, men han siger han stoppede da vi kom sammen, men folk skriver og snakker til mig om han ikke er stoppet alligevel. Normalt ville jeg stole på ham, men det er bare virkelig svært, nu hvor han har brudt min tillid. 

Min familie ved ikke han har været ude i coke osv. De ved hellere ikke at han har været mig rigtig utro. De ved kun at han har kyssede med en anden. Han tør ikke rigtig komme hjem til mig, pga. mine storebrødre. 

Jeg vil virkelig gerne være sammen med ham, men jeg ved ikke rigtig om det holder i længden.. 

Kommer jeg til at stole på ham? Jeg er knust, jeg havde aldrig troet han kunne finde på at være utro. Han var sammen med sin eks i 1,5 år, og han lavede aldrig noget med en anden, men et gjorde hun vidst flere gange. Det var et lorte forhold han var i der. Hun var virkelig dårlig for ham. Jeg snakkede med hans forældre, og de elsker mig virkelig meget, og de havde hellere aldrig troet han kunne gøre det. Hans mormor er meget tæt ind på dem, og de ses flere gange om ugen hver uge, og da hun var der da jeg snakkede med forældrene sagde hun at hun tror det er eks kæresten skyld at han gør sådan nogle ting. Det er ikke en undskyldning, men jeg kan godt lidt forstå det.

Desuden var han helt væk, efter at havde drukket så meget, den nat han var mig utro. Og der gik under 24 timer for ham til at sige til mig face too face at han havde lavet lort i den. 

Efter han sagde det holdte han om mig hele natten og flere timer op til vi skulle sove. Han forklarede mig hvor meget han elskede mig og jeg var som medicin for ham. 

Han sagde han ville have matchene ringe med mig, han har nemlig gået med smykker før, og han kalder mig hans kone, fordi han er landmand. 

Jeg elsker ham med hele mit hjerte og kan ikke bærer at miste ham. Jeg er græde færdig ved tanken om det. 

Lyder det til han oprigtigt elsker mig? Hvad skal jeg gøre. Skal jeg lægge det fra mig. Skal jeg give ham en oprigtig chance. Hvad skal jeg gøre..?

Kommentarer

hej. jeg ved godt hvordan det er at være dybt forelsket i en person. det er en skræmmende, me også tryg føelse på samme tid. tanken skræmmer dig om at forlade ham. men jeg tror at du bliver med ham, er endu mere skræmmende. jeg mener ikke at man kan være i utro, og elske en person på samme tid. fordi ville du gøre det samme mod ham? nej det ville du nok høj sansynligt ikke. fordi du ville ham det bedste, men hanville ikke dig det bedste. han er selvisk og egoistisk. hvis han har været i utro, hvem ved så hvad han ellers kan finde på. du er så meget mereværd end det, du fortjener at være glad. og det bliver hårdt at forlade ham, men det er langt bedre at du kommer vidre fra ham. fordi du ville komme over ham på et eller andet tidspunkt, og du findr nok en som virkelig holder af dig, og giver dig hvad du fortjener. knus fra mig

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program