Gode horror-bøger

forumspørgsmål

Gode horror-bøger

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 15 år 2 måneder siden

Hvis der er nogle, som har forslag til gode gyser-bøger, så kom da med dem :-)

Kommentarer

Jeg ser ikke horrofilm mere fordi jeg ikke kan sove om natten. jeg så mange uhyggelig film med mine venner men fik det faktisk dårlig. men måske det er noget andet når man læser bøger.

970

Jeg tænker, at det er noget andet at læse en horrorbog end at se en horrorfilm. Jeg tænker, at vi mennesker kan blive skræmt af horrorfilm på grund af billederne og ikke mindst lyden dertil. Hvis jeg synes, at en film bliver for uhyggelig, slår jeg lyden fra, for så kan jeg meget nemmere se det.

Når man læser en bog, danner man sine egne billeder i hovedet. Disse billeder kan også være uhyggelige og skræmmende, men jeg tror, at disse billeder er knap så uhyggelige, som hvis man ser det på film. Når man ser film, virker det meget virkeligt, hvor det i en bog, måske er ldt mere fjernt fra virkeligheden, da vi ikke ser alle detaljer.

884

Heksens kat
Heksens søster
Heksen
Den lille vampyr

953

Ved du, hvad forfatteren hedder til disse bøger?

969

Phyllis Reynolds Naylor har skrevet de første 3 bøger

Den lille vampyr er skrevet af Angela Sommer-Bodenburg

Hilsen Stine Stankelben

980

De er ret uhyggelige !

931

Det er ved at være længe siden, at jeg har læst en horrorbog, så det kunne være, at jeg skulle læse én af dem, du skriver. Hvad synes du ellers om dem; udover at de er ret uhyggelige :)

:) Sannie

1235

De er også spændende. Især hekse-bøgerne. Man kan ikke slippe dem, må bare læse dem færdig.

1279

 Jeg kender en bog som er baseret på en ægte historie der hedder The Amityville Horror der handler om en familie (sket i virkeligheden) hvor en fra familien skyder hele sin familie, og nogle måneder efter flytter en ny familie ind i det samme hus og oplever paranormale hændelser. Efter 28 dage flygter de i rædsel fra huset og vender aldrig tilbage. Bogen er skrevet af Jay Anson og hedder The Amityville Horror, - der findes også en film, den har jeg set klokken 2 om natten sammen med nogle venner, - den er UHYGGELIG! Jeg er stadig lidt bange efter der er gået 4 uger siden jeg så den. Tænker stadig på et lille genfærd kaldet Jodie som går rundt i huset hvor det spøger.

 

 

Hilsen August

1230

Tak for dit indlæg. Jeg synes, at det er lidt mere uhyggeligt, når man ved, at det er sket i virkeligheden, for så kan man ikke bare sige; Det er jo bare en film :)

1188

Læs gåsehud bøgerne de er fandeme skræmmende, P.S de er skrevet af R.L Stine
Enjoy!
/Anonymous

1184

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program