Give ting væk til venner og bekendte

forumspørgsmål

Give ting væk til venner og bekendte

forumspørgsmål af
M
21 år
Oprettet 2 år 1 måned siden

Hej, jeg er 21 år gammen, bor i en lejlighed med min kæreste. Vi har ikke særlig mange penge men det gør ikke rigtig noget fordi vi bruger ikke særlig mange. 

Jeg er medlem af en del foreninger og betaler penge til hjælpeorganisationer så som folkekirkens nødhjælp og Green peace. Derudover har jeg nogle gange et behov for, at skilde mig af med ting jeg ikke vil have mere eller hvis jeg køber noget tøj jeg ikke kan passe, så giver jeg det væk til mine venner og bekendte. Når min kæreste finder ud af at jeg har givet en ting væk så bliver han sur pg siger at jeg burde tage penge for dem i stedet. 

Hvad synes i, Er det dumt af mig aldrig at tage betaling for de ting, som jeg ikke vil have længere? Hvad gør i?

Kommentarer

Jeg er til dels enig med din kæreste... Jeg synes at det lyder som om at du er en anelse for venlig. Hos mig giver vi gammelt tøj væk fordi det ikke kan betale sig at tage penge for det. På den anden side, hvis vi har købt noget som vi ikke kunne passe eller lignende, så har vi enten byttet det eller solgt det.

Hvis du har for mange udtækter så skal du overveje tage penge for flere af dine ting. Du må lære at sætte en grænse for din venlighed...

Jeg håber at jeg kunne hjælpe. 

34

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program