Forældre

forumspørgsmål

Forældre

forumspørgsmål af
Sarah
14 år
Oprettet 4 år 4 måneder siden

Hver dag så cykler jeg selv i skole som de fleste gør, problemet er bare at min mor spore mig hver dag og det er hvor jeg end går hen, hun siger også hem jeg måå være sammen med og hvem jeg ikke må være sammen med, hun siger hvilket slags tøj jeg skal have på, hun siger at jeg skal ændre på  den måde jeg snakker på, hun siger hvad jeg må og hvad jeg ikke må, det er som om hun har hemmelige kontater i hele Danmark så hver gang jeg går ud så sender hun dem efter mig som om jeg er en ulovlig person ( jeg er ikke en som laver ulovligheder) og nu har jeg bare foget nok, hun prøver også at gå ind på min telefon med det lykkes aldrig fordi jeg tar den og bliver pisse sur.

KH pigen med den pisse iriterende mor

Kommentarer

Hejsa Sarah Det lyder super irreterende der er bare et problem man kan ikke gøre noget ved det fordi du er under 18 år gammel og derfor kan hun bestemme. Det med hun har kontakter i hele Danmark er nok ikke sådan men venner og venners venner hjælper hinanden men hun gør det for at beskytte dig og var det mig ville jeg faktisk sætte pris på det fordi verden er et farligt sted når man er alene.

160

Hej, det lyder meget irriterende, og det er ikke i orden, at hun sporer dig og prøver at kigge i din mobil, men jeg tror ikke, at du kan gøre noget ved det, da du er mindreårig. Prøv at snakke med din mor om det, og du kan evt. vise hende beskeden du har sendt herinde. Jeg ved ikke, hvor alvorligt det er, og det kan være, at hun bare vil dig det bedste, men det lyder ekstremt, at hun sporer dig hver dag, hvorend du går hen, så hvis hun bliver ved og ikke lytter til dig, synes jeg, at du skal snakke med en anden voksen, evt. en lærer, din far, en onkel eller en anden mere erfaren person, som kan hjælpe dig og vurdere situationen. Held og lykke fremover :') 

192

Synes du skal prøve at spørge hende om hun ikke har tillid til dig? Og om hun har haft en grund til ikke at stole på dig. Prøv og fortæl hende at du rigtig gerne selv vil mærke efter hvem der er for dig og hvem der ikke er. At du er glad for at hun prøver at beskytte dig, men hun altså ender med at få en uselvstændig datter, der bliver usikker på sig selv, og ikke kan tage egne beslutninger. Spørg hende om hun er interesseret i det. Og spørg hende om hun ikke synes det var bedre i ingik en kompromi hvor i kunne lave nogle klare aftaler. Og så synes jeg du skal sige fra overfor at hun overvåger dig. Sig at det er langt over din grænse, og det virker til hun ikke acceptere dit privat liv. 

90

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program