finger

forumspørgsmål

finger

forumspørgsmål af
julie
17 år
Oprettet 7 måneder 2 uger siden

Jeg har en kæreste som er vildt glad for. Vi er også seksuelt aktive sammen. Vi har dog ikke haft sex sammen endnu, men giver ham ofte handjobs og blowjobs. Han vil jo også gerne give mig igen, men det virker sgu ikke som om at han synes det er super fedt at give mig finger. Hvad synes drenge egentlig om det? Er det bare ulækkert og kedeligt?

Kommentarer

altså,

alle har jo deres egne preferencer. Personligt har jeg intet imod, at give finger. Jeg kan faktisk godt lide, at gøre det, da jeg synes, at det er super frækt.

Jeg foreslår, at du spørger din kæreste. Det er en god idé, at i er helt clear med hinanden og jeres sex-preferencer, sådan at i ved, hvor grænserne går.

Hvis i ikke selv kender jeres egne grænser, så udforsk dem.

 

det var hvad jeg lige kunne sige, håber at det hjalp.

30

Jeg er 16 og snes bestemt ikke det er ulækkert og kedeligt. Jeg var 15 første gang jeg fik lov og give finger og det var mit første møde med en pige forneden. Det var vildt spændende men også meget forvirredne fordi der var vildt mange hudfolder og jeg syntes det var vildt indviklet. Men hun guidede mig og førte min hånd og efterhånden fandt jeg ud af hvor selve hullet var og hvor klitten sad. Jeg var megastolt først gang hun kom. Så jeg synes bestemt ikke det er kedeligt. Synes stadig det er spændene og ophidsende og jeg er blevet meget bedre til det og kan selv finde vej nu. Har også fundet vej til hendes endetarmsåbning nu og har lært den og kende og det er også vildt spændende. Så forstår ikke hvis din kæreste ikke synes om det. Det burde han. Tror også det er en god måde og forberede sig til man skal ha rigtig sex.

33

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program