Problemer med min ven

forumspørgsmål

Problemer med min ven

forumspørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 3 år 11 måneder siden

En af mine venner sender nogle gange nogle ret freaky ting. Eller vi sender ting til hinanden som vi synes er grineren men nogen gange sender han så bare noget som jeg synes er helt vildt langt over grænsen. I går sendte han et meme med en der var bleven slået ihjel og det er helt ærligt ikke sjovt. Fik det mega dårligt og jeg ser hele tiden det der billede nu. Men tror han blir sur hvis jeg siger at jeg ikke vil have at han sender noget der er så fucked up. Hvad skal jeg gøre. Han er min bedste ven. 

Tilbage til Digital Tryg

Kommentarer

det gør vi også hele tiden. det er helt normalt.

90

DEt lyder dorsk

90

Jeg kan godt relatere til din situation, og kan godt forstå, at du har det svært. Personligt syntes jeg, at du skal prøve at sige til ham, at du ikke finder det sjovt. Du behøver ikke at sige det vredt, bare sig det køligt. Hvis han er en god ven skal han nok forstå det, men hvis han ikke forstår det, skal du måske genoverveje dit venskab.

85

kan sagtens forstå at det han har sendt, er over din grænse det vil også have været for mig. 

89

jeg synes at du er nød til at sige det til ham

93

Jeg synes at du skal snakke med dine forældre om det jeg ville også synes at Du skal snakke med din ven om det her

hvis han ikke stopper så synes jeg at du skal blokere din ven

95

Drop ham<3

102

rolig giv ham en chance

86

Hej!

Jeg vil råde dig til at lade være med at se videoerne. Din ven kan jo ikke se, om du har set videoen, og han har nok glemt det, når du kommer i skole dagen efter. Hvis det er muligt, kan du også melde dig ud af gruppen, så du slipper for at tage stilling til, hvad han sender.

Jeg håber det hjælper dig.

98

Du skal sige det til ham og hvis han siger taber så skal du tænke over om du gider være sammen med ham længere

97

Syndes du skal tage snakken....hvis din ven bliver sur så er han ikke en rigtig ven. Hvis du bliver utryk så er der ingen grund til at gå og gemme på det .

100

Hvis det var min ven, der sendte mig et meme men en der blive slået ihjem. 
Jeg vil ikke skrive en kommentar tilbage til vennen. Som f.eks "mega sejt". 

Jeg vil nok bare holde mig lidt væk fra vennen der har set mig den video, i et lille stykke tid. End til jeg finder ud af hvad jeg skal sige eller gøre.

89

Hvis han bliver sur var ikke din ven til at starte med

84

Hej anonym,

det er en meget ubehagelig situation at være i, jeg syntes at du skal fortælle dine forældre om det og din ven. Hvis han virkelig er din bedste ven vil han forstå det. Held og Lykke 

97

du skal bare sig det til ham for vis han er din ven vil han forstå det

92

Måske skulle du bare gå videre i livet. Prøv og find nogle andre mennesker, som vil acceptere dig som den du er :). Bare vær dig selv. Vær den som du er. Du er fri, og du har ytringsfrihed.

Mvh. En Random Person

 

95

Jeg kan godt forstå du syntes det er over grænsen. Det er godt hvis du for sagt det til ham og lader ham forstå at du ikke bryder dig om det. Det er vigtigt at han forstår han ikke må sende ting der er over din grænse. Han skal nok forstå det, for vi alle har vores grænser. Og hvis han ikke forstår det og bliver sur, så er han nok ikke en ven at samle på.

93

Jeg syntes at du bare skal sige det til ham, og hvis han bliver sur over det, tror jeg ikke at han r en rigtig ven.

94

Hej anonym,

det er en meget ubehagelig situation at være i, jeg syntes at du skal fortælle dine forældre om det og din ven. Hvis han virkelig er din bedste ven vil han forstå det. Held og Lykke 

105

Sig det og håb på at i stadig er venner

95

Jeg synes du skal sige det til ham selvom det kan være han bliver sur eller synes du er nederen. Fordi der er mange der ville synes at se folk der bliver slået ihjel er over grænsen og hvis du ik synes det er sjovt så synes jeg du skal holde fast i din egen mening og ikke ændre din mening på grund af en anden. Så sig til ham han ik skal sende nogle ting der er så fucked up og hvis han bliver sur eller synes du er nederen så sig til ham han ik har noget at være sur over du har din egen mening og det kan han ikke ændre. Og hvis i så ik er bedste venner mere efter det så skal der nok komme en anden som du bliver bedste venner med måske en der er lidt mere som dig og har lidt flere af de samme holdninger som dig.

95

Jeg syntes at hvis du syntes at det er grinern at sende de der memes skal du blive ved men når han sender noget der er over grænsen skal du sige at det var over grænsen, hvis han så bliver sur beviser det bare at han ikke er en god ven som kan lide dig som du er

84

Syntes at neste gang han sender noget der gør dig utilpas skal du skrive at du ikke syntes det er sjovt, og at han skal stoppe.

100

hvis han er din bedste ven kan du prøve at snakke med ham om det, måske er han forstående, og hvis ikke, er han ikke en ven der er vær at samle på. Helt forståeligt at det er over din grænse, det ville også have været langt over min.

97

Prøv at sige det til ham jeg er sikker på han ville forstå det

99

Jeg tænker at hvis han virkelig er din bedste ven så vil han acceptere at du synes det han sendte var et stykke over grænsen. Hvis i skal forblive venner skal i være ærlige overfor hinanden og hvis du ikke fortæller det til ham, ved han ikke at han gik over grænsen. Bare tænk hvis sitoration var omvendt, ville du så blive sur hvis han skrev til dig at du lige gik lidt over grænsen? 

95

sig til ham at du synes at i begge to skal stoppe med at sende sådan noget til hinanden

95

Hvis det var min ven, der sendte mig et meme men en der blive slået ihjem. 
Jeg vil ikke skrive en kommentar tilbage til vennen. Som f.eks "mega sejt". 

Jeg vil nok bare holde mig lidt væk fra vennen der har set mig den video, i et lille stykke tid. End til jeg finder ud af hvad jeg skal sige eller gøre.

80

Hvis han er din bedste ven ville han også førstå hvad din mening er

91

bare sig fra, han er din bedste ven siger du. Så vil han ikke dømme dig for noget som du ikke kan klare.

97

vis der er noget du tænker går langt over grænsen skal i snakke om det vis han er din bedste vend vil han forstå det. det ikke vær at være sammen med en vis de ikke kan forstå ens grænser

86

Mate han er ikke en rigtig ven hvis du ikke tør sige din mening til ham <3

95

Ville selv have det rigtig dårligt med at få sådanne billeder. jeg syntes at du skal sige til ham at du ikke har det så godt med at han sender dig de billeder. Hvis han er din bedste ven vil han nok forstå det. 

99

Sig det til ham det er ikke så sværdt :)

75

hej jeg syntes at du skal spørge meste gang hvad det er

90

sig det til ham stille og roligt og hvis han er din bedsteven så vil han forstå det

 

78

hvis han er din bedste synes jeg godt man kan snakke om det. Så Synes i skal tage en snak om det

96

Tal med din ven om det.

Forstår han så kan i jo forblive venner, men hvis han ikke accepterer at du ikke kan lide det så lad være med at tale til ham.

86

hvis han er din bedsteven kan du godt fortælle ham du ikke kan lide det og hvis han ikke forstår det så drop ham 

78

Du skal nok prøve at sige det til ham. vis du bliver ved med at se det der billiede så skal du prøve at snakke med en du stoler rigtig meget på

84

Hvis han er en rigtig bedste ven kan han godt forstå det

83

Synes endten du kan snakke med ham om det stille og roligt. Eller også kan du lade vær med at svare når han sender sådan nogle ting, eller gøre noget, så han får en følelse af at du ikke synes det er sjovt og ikke er interraseret.

88

Fortæl ham hvordan du har det med det. Hvis han er din bedste ven vil han nok forstå det.

92

det bedste du kan gøre er at sige det på en pæn måde. fordi det skal ud på en måde. 

82

Det lyder ret bask

90

hej 

jeg synes du skal mødes med din ven og fortælle ham at du synes den vidio han sendte var lidt over grændsen og at du ikke ville være med til det mere men at du rigtig gerne ville lave noget andet fedt sammen med ham ellers synes jeg du skal snakke med en vorksen. 

86

Den er svær....

Hvis det var mig der stod i situtationen, ville jeg måske læse oversteksten inden jeg ser videon og så tage beslutningen derefter om jeg vil se den, men ellers så hvis dine venner er rigtige venner så ville de forstår det og selvfølgelig lade vær, hvis de bliver sur hvilket jeg ikke tror de gør så er de bare ikke rigtige venner. 
håber mit svar var nyttigt :)

86

Jeeg syntes at du skal sige det til ham, han er jo din ven så han ville nok forstå det:) 

81

du er nød til at sige at du ikke kan lide det

94

Bare sig det til ham/hende hvis det er din bedste ven skal personen nok forstå at du for det ret dårligt af at se på sådan nogen slags ting

86

Sider

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program