Er man luder fordi man sender nøgenbilleder?

forumspørgsmål

Er man luder fordi man sender nøgenbilleder?

forumspørgsmål af
:(
13 år
Oprettet 1 år 4 måneder siden

Kære cyberhus. Jeg har for nyligt haft rigtig meget lyst til sex og har så laver en ny Snapchat profil og added nogle drenge. De er 14-16 år, og de sender pikbilleder med det samme. Jeg var lidt liderlig der så jeg sendte et billede at min fisse tilbage. Jeg var dog meget forsigtig med ikke at sende noget som man nogen sinde kunne genkende mig på, altså hænder, ansigt, fødder, krop, værelse osv. Nu bliver de ved med at skrive, men jeg har ikke lyst til det mere. Altså, jeg har ikke fortrudt, jeg gider bare ikke mere. Er jeg luder fordi jeg sendte billeder bare de bedte om det, og er det forkert?

Kommentarer

Nej mener bestemt ikke du er luder. Overhodet ikke. Man kan godt få lyst til sære ting hvis man er horny. Jeg var engang superhorny og havde også lyst til noget skørt så jeg sendte et barrøvsbillede til en veninde og fik så et retur. Nice! Men jeg ville nok aldrig smide noget ud på nettet, kun dele det privat. Du aner aldrig hvor bilderne ender så jeg synes du skal lukke alt ned omkring det og ikke gøre det igen. Men du har ikke noget at skamme dig over og luder er du bestemt ikke!

41

nej men det skal du nok ikke gøre da det ikke er alle der vil have et dp

39

du er ikke ludder fordi aty du sender et nøgenbillede. en ludder er en der har S3X med andre for penge.

43

Hejsa
Det er helt normalt at have lyst til at gøre ting der kan føles risikable og spændende. Det lyder til at du har gjort det på en rigtig god måde, netop fordi du har tænkt over at beskytte din egen identitet. Ud over at det er normalt at gøre det, er det ligeså normalt at lysten til det forsvinder igen.
Som de andre også har forsøgt at sige så er du på ingen måde en luder, billig eller lignende udtryk fordi du udforsker din egen seksualitet og dine lyster. Du er helt normal, faktisk.
Bliv ved med at lytte til dig selv, og så skal alt nok gå godt.
Kh AnonymTøs <3

36

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program