Er jeg for drenget?

forumspørgsmål

Er jeg for drenget?

forumspørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 3 år 3 måneder siden

Hej
Jeg er en pige på 13 år og jeg føler mig meget drengeagtig. Ikke på grund af min tøjstil, seksualitet eller interesser... Men på grund af mit udseende. Jeg har meget brede skuldre, små mørke dun på overlæben, hår fra navlen og ned og på brustvorterne. Jeg ved ikke om der er noget galt med mig eller om det er normalt, men hvis der er nogen der ved om der er et eller andet galt, vil i så ikke skrive det i kommentaren?... Er bare så bekymret for om der er et eller andet galt med mig...
Kh en bekymret pige

Kommentarer

Hormonbalancen i mennesker, dreng og pige, er altid forskellig. Hvis man har lidt ekstra mandligt hormon i kroppen, vil man få tegn som dem du oplever, det samme hvis en dreng har lidt for meget kvindeligt kønshormon i kroppen.
Det er ikke noget der på nogen måde er farligt.

Har selv samme "problem", så jeg forstår godt dine følelser omkring det. Mit er mest omkring behåring i ansigtet. Jeg har meget lyse hår, så de andre steder på kroppen er jeg lidt ligeglad. Alle kvinder har dun på kroppen, hår fra navlen og ned, og rundt omkring brystvorterne, nogen har bare mere, mørkere og mere kraftige hår.

P-piller kan løse problemet, da det giver flere kønshormoner. Ellers kan det måske hjælpe at fjerne hormoner fra din kost, fra eks. mælkeprodukter (indeholder hormoner) og energidrik (indeholder også hormoner).

Hvis det påvirker dig meget, og du ikke føler det er tilstrækkeligt med selv at fjerne hårene med en skraber kan du kontakte din læge.

393

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program