Er jeg asexuel?

forumspørgsmål

Er jeg asexuel?

forumspørgsmål af
Aya
14 år
Oprettet 3 år 8 måneder siden

alle kender vel følelsen af at være forelsket. Ellers så bare en lille smugle. Det gør jeg også. Tror jeg. Jeg ser alle du her film/ serier/bøger etc, og ser hvad andre folk har, og det drømmen jeg også om at have. Men det er bare det, at hver gang jeg prøver noget lignende og bliver 'forelsket', kan jeg ikke mere og derfor ghoster jeg personen ud af mit liv. Det er som om, at det lige pludeslig føles 'ulækkert' selvom der jo ikke sker noget. Så: Jeg ved ikke om jeg er Asexuel, please hjælp.

Kommentarer

Hej Aya :)

Jeg tror, at du ikke helt ved, hvad aseksuel betyder. Altså aseksuel betyder, at man ikke er interesseret eller lyst til sex. Ud fra det du skriver, så handler det om forelskelse og ikke sex. Også selvom aseksuelle sagtens godt kan blive forelskede og være i et forhold, men hvor de bare ikke rigtig er seksuel tiltrukket. Så jeg tror ikke, at du er aseksuel :)

Men du fortæller ikke, hvorfor du ikke kan mere, og om hvorfor du føler at det er ulækkert... Det kan du prøve at tænke over.

Altså personligt så kender jeg godt det der med at kunne lide en person og ghoste dem. Jeg har fundet ud af med mig selv, at jeg er bange for, at de ikke har det på samme måde, og om hvad de har syntes om mig, for hvad nu hvis de ikke kan lide mig, og derfor har jeg ghostet dem og prøvet at få dem ud af mit liv. Måske har du det også på samme måde? 

Håber det hjalp lidt <3

- 16-årig pige 

68

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program