Elsker hende men hader hende

forumspørgsmål

Elsker hende men hader hende

forumspørgsmål af
Emil
17 år
Oprettet 2 år 10 måneder siden

Var sammen med min abselut drømmepige i 5 måneder og elsker hende virkelig stadig.. men hun var så usikker på sig selv at det gik så meget ud over mig. jeg kunne ikke tage ud fordi der måske var piger, mine venner som var piger blokerede hun fra mine sociale medier osv. og for 2 dage siden slog jeg op med hende. Hader mig selv så meget for det men jeg ved også at det inderst inde var det rigtige at gøre.. er blevet venner med mine poge venner igen men jeg ville bare ønske jeg kunne være med hende og have mine venner også. Hun vil have en chance til men keg ved ikke hvad keg skal gøre nu.. 

Kommentarer

Jeg vil sige, at du skal være rigtig godt efter. For den mest forfærdeligste følelse er, når man føler, man ikke kan være sig selv eller have sine venner pga. et dumt forhold. Ja, undskyld jeg kalder det dumt. Men en der er så jaloux og usikker, får man altså ikke meget ud af at være sammen med, det ender bare med at ødelægge noget andet i stedet.

Og så kan hun altså ikke tillade sig at bruge dine digitale enheder og blokere dine venner bare for at gøre hende selv tilfreds. Det er et totalt nogo! Når det så er sagt, er det jo helt op til dig selv, hvad du vil og ikke vil. :) 

97

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program