Dilemma

forumspørgsmål

Dilemma

forumspørgsmål af
Emilie
18 år
Oprettet 1 år 2 uger siden

Hej, 

Jeg sidder inde med et dilemma som jeg meget gerne vil have lidt hjælp til. 

Jeg har en veninde som går i min klasse - og vi er rigtig tætte. For lang tid siden gjorde hun mig opmærksom på en fyr fra en af vores parallelklasser. Hun syntes han var lækker. Jeg kunne da godt se han var pæn men tænkte ikke mere over det. Hun har aldrig snakket med ham eller noget men det er lidt blevet en intern joke at hun syntes han er pæn - så når han går forbi kigger vi på hinanden og griner og sådan. Det har stået på i nok 1 år. 

For noget tid siden var vi til en fest hvor fyren også var. Jeg tænkte at jeg lige ville være en god veninde og få dem til at danse sammen. Så jeg trækker min veninde med over og vi står og danser lidt med ham og hans venner.  Fyren ligger mere mærke til mig end min veninde så vi smutter hurtigt igen. 

Da vi så var i byen for en uges tid siden laver vi en aftale om at hun skal kysse med ham til næste fest. 

Til festen (i går) danser vi så med ham igen (efter jeg tager intertiv). Da de så står og snakker lidt smutter jeg væk så de kan få fred (i håb om at de kysser). Men i stedet følger de efter mig og min veninde smutter over og snakker med en anden fyr. Jeg står så og snakker med fyren (ham hun syntes er lækker) og han prøver meget på mig men jeg afviser. Det sker aldrig noget mellem ham og min veninde da han ikke viser nogen interesse - i stedet opsøger han mig. Jeg prøver at afvise ham men det ender med at han kysser mig - og jeg kysser igen (jeg var meget fuld).

Da det går op for mig hvad der er sket skylder jeg mig ud og finder min veninde. Jeg græder og undskylder mange gange - og hun siger med det samme at det er helt okay. 

I dag har jeg så snakket med hende og hun er selvfølgelig lidt øv over at han ikke viste interesse over for hende og at det så lige var mig han skulle kysse med i stedet for hende. 

Mit dilemma er så om jeg kan tillade mig at kysse/danse med ham en anden gang? Jeg er ikke en pige der normalt kysser meget med folk til fester men syntes han virker rigtig sød. Men omvendt “så hun ham først” og jeg vil ikke risikere vores venskab... 

Så hvis der er nogen der har et råd eller en ide om hvad der er det bedste at gøre må i meget gerne skrive! Tak!

Kommentarer

Snak med din veninde, om at du godt kan lide ham MEN! At du ikke vil gøre det hvis hun ikke syntes om det. Hun vil nok sige ja og bare være glad på dine vejne. 

54

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program