Afvisning

forumspørgsmål

Afvisning

forumspørgsmål af
Oline
15 år
Oprettet 2 uger 3 dage siden

Hej.

Jeg er ret sikker på, at min veninde har et crush på mig, og mine følelser er ikke ens - jeg synes hun er rigtig sød, men jeg kan ikke se os sammen, i hvert fald ikke som mere en veninder. Hun har fortalt, at hun godt kan lide mig til hendes veninder, og nu prøver de at få os mere sammen osv.

Da jeg ikke kan se os som mere end veninder, og stadig gerne vil forblive veninder, ved jeg virkelig ikke hvordan jeg skal afvise hende (hvis hun nu en dag tilstår).Så, hvordan ville I mene ville være en god måde, at afvise hende på uden at det bliver akavet mellem os, og at vores venskab stadig holder?

Tak på forhånd.

Kommentarer

Tror ikke der er så meget andet at gøre end at være ærlig. Står lidt i den samme situation. Har en god veninde og vi er tit sammen. Vi har altid krammet osv. og når vi sidder og ser serier eller noget kan vi nusse og flette fingre som piger nu gør. Men i den senere tid var hun begyndt at nusse mere og mere på mine lår og mellem mine ben og det gik op for mig at hun nok har et crush på mig. Så var jeg ærllig og sagde at hun er bestemt sød og pæn men det er altså ikke lige gengældt. Men at jeg meget gerne vil være veninder med hende. Lige ud af posen! Jeg synes jeg kan mærke hun trækker sig lidt nu men det må så være prisen. Jeg tror bare du er nød til og sige det til hende rigtht in her face. Så er det hendes afgørelse om hun vil være veninde eller bare helt trække sig.

10

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program