Ny chat på Cyberhus

blogindlæg

Ny chat på Cyberhus

Skrevet af
Cyberhus
Oprettet 1 måned 4 uger siden

Måske har du allerede opdaget det? Cyberhus´1-1 chat ser fra i dag anderledes ud. 

Vi har nemlig skiftet chatsystem. Ud over at tingene ikke ser ud, helt som de plejer, er der to ting der er blevet anderledes.  

  1. Chatten har nu et kø-system
    Det betyder at du ikke hele tiden behøver holde øje med om chatskiltet bliver grønt, for at se om en rådgiver bliver ledig. Når chatten er åben, kan du nu stille dig i kø, og så komme til så snart en rådgiver bliver ledig. Vi håber det vil betyde at flere vil lykkes med at komme igennem. Du skal bare lige huske at når der er en rådgiver klar, så bliver du også spurgt om du er klar. Hvis du ikke melder klar indenfor 1 minut, så skal du tilbage i køen. 
  2. Chatten er blevet meget mere stabil.
    Vi ved at nogle unge i perioder har oplevet at blive "smidt af" chatten pga forbindelses problemer, og det skulle meget gerne være løst med den nye chat. Nu kan man også refreshe siden eller surfe rundt på cyberhus uden at blive smidt af.

Vi glæder os til at chatte med jer på vores nye chat. Hvis du har spørgsmål til den nye chat, eller der er noget du har brug for hjælp til, så skriv en kommentar i vores feedbacktråd

HUSK! Det er kun udseendet og nogle funktioner der er anderledes. Rådgiverne og måden vi rådgiver på er den samme som det plejer :)

Mange hilsner 
Cyberhus-Teamet

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program