Gruppechat: Ensomhed

blogindlæg

Gruppechat: Ensomhed

Skrevet af
Cyberhus
Oprettet 2 måneder 1 uge siden

En som... En som... Mig

Ensomhed kan komme til udtryk på mange forskellige måder. Nogen føler sig håbløst misforståede, andre bliver vrede, og andre igen trækker sig længere tilbage. Uanset hvilket udtryk det har, så kan det gøre ondt helt ned i sjælen. 

I morgen torsdag kl.18-21 låner vi en chat på Gruppechat.dk igen, og denne gang skal det handle om ensomhed. Måske kender du til ensomheden, måske ikke. Måske har du oplevet det i kort tid, måske i lang tid. I morgen skal vi tale om ensomhed, for hvis vi taler om den, så er den ikke så farlig. Så er den ikke så altopslugende, så overvældende og så tom. Så er vi sammen. Sammen om ensomheden. 

Gruppechat.dk

Som I nok har lagt mærke til, så sker der nogle ændringer på siden. Det betyder at det gerne skal blive nemmere at vælge og deltage i grupper, og samtidig have lidt kontakt med de andre unge i gruppen i dagene mellem hver chat. Men lige nu er siden under ombygning, og I må nøjes med en ugentlig åben chat på forsiden, hvor Cyberhus hjælper til. Her behøver man ikke have en profil for at være med, og det vil være lidt forskelligt hvem der er rådgiver og hvornår chatten er åben. Det kan I se i selve chat-boksen på forsiden eller læse i blogindlæggene. 

Jeg håber på at se mange af jer i morgen!

Kærlige hilsner,

Rådgiver Signe

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program