Nyt fra Cyberhus-Teamet

Her deler Cyberhus nyheder om design, funktionalitet, åbningstider, ferie og meget mere :)

Seneste indlæg

Skrevet for 11 måneder siden

Hej Cybere

I dag kommer endnu en kommune på med deres egen chat, og det er vi rigtig glade for. 

Så hvis du bor i Middelfart kommune, kan du møde rådgive fra din by lige her, fra i dag, og alle tirsdage fremover, kl. 15-18. 

Vi siger varmt velkommen til både unge og rådgivere fra Middelfart. 

Gode hilsner
Cyberhus-Teamet

360
Skrevet for 11 måneder siden

Måske har I allerede hørt om det, men ellers er vi sikre på det vil være noget vi alle sammen kommer til at snakke en del om i de dage, uger og måneder der kommer.

Først et hurtigt overblik over sagen
Dansk politi sigter 1004 danske unge for deling af en seksuel video, efter paragraffen om distribution af børnepornografi.
Det hele handler om en video, som blev optaget...

307
Skrevet for 11 måneder siden

Kære Cybere

Juleferien er nok startet for de fleste, og det er den også så småt i Cyberhus. 

TAK for endnu et fantastisk år i Cyberhus. Tak for gode snakke og spørgsmål. Tak for jeres ros, og gode forslag til hvordan vi kan blive bedre. Tak for jeres støtte og råd til hinanden. Vi glæder os til mere af det samme næste år :)

Men det er jo ikke helt slut endnu i år. 
...

336
Skrevet for 1 år siden

Kære Cybere

Lidt tidligere i dag modtog vi et indlæg,  hvor i en ung beskylder en bestemt rådgiver fra Cyberhus for at have gjort noget ulovligt. 

Vi opfordrer altid til at sige det højt og søge hjælp, hvis man  har oplevet noget der føles forkert. Samtidig er det også vigtigt for os at sige, at man ikke må beskylde andre for at have gjort noget ulovligt, når det ikke passer. Vi...

383
Skrevet for 1 år siden

Vi vil meget gerne høre din mening. Både om det du synes godt om, og det der er mindre godt. 

Måske har du idéer til vores design eller en ny funktion. Det kan også være ris eller ros til den rådgivning du har modtaget. Hvad end du har på hjerte, vil vi gerne høre det. 

Smid en kommentar i tråden her, så vender vi tilbage. 

Hvis du har feedback, som du ikke ønsker...

629
Skrevet for 1 år siden

Hver måned udvælger vi nogle spørgsmål fra Ung-til-ung, og lader ungepanelet debattere dem. Du kan se listen af dilemmaer/podcasts nedenunder. Tjek dem ud...de er fyldt med gode tanker og råd. Og husk at følge med...der kommer løbende nye podcasts.  

Podcast 1. april 2018 - Hvordan finder jeg venner der er mere som mig selv?

Din browser understøtter ikke mp3-afspilning.>

...

780
Skrevet for 1 år siden

Kalder alle cybere! 

Som I nok ved, så er Cyberhus altid klar på at lære mere om jer og jeres liv på nettet. Det handler både om at vi meget gerne vil kunne give jer den bedst mulige rådgivning, og fordi at vi fremadrettet kan være med til at lave nye rådgivninger eller projekter som kan gøre en forskel for jer og andre unge. 

Derfor har vi lavet et spørgeskema til jer, og vi...

1429
Skrevet for 1 år siden

Kære Cybere

De seneste måneder har vi gået og arbejdet på en lille overraskelse. Og onsdag eftermiddag skal I alle sammen se hvad det er :)

Cyberhus får et nyt design, og I kan bl.a. glæde jer til: 

Masser af farver og billeder. Cyberhus har været lidt kedelig det sidste års tid. Meget hvidt, og få farver. Det kommer til at ændre sig...der kommer masser af farver :) Der...
397
Skrevet for 1 år siden

Halløj Cybere

Nu her fra kl.18-21 (og hver torsdag fremover) åbner vores nyeste chat, hvor du kan møde rådgivere som kan hjælpe hvis der er problemer med rusmidler i familien.

Chatten er for unge i alle aldre i de følgende kommuner: Randers, Odder, Århus, Morsø, Skive, Herning, Skanderborg, Norddjurs, Syddjurs, Hedensted, Samsø og Ikast-Brande.

I vil blive spurgt om...

694
Skrevet for 1 år siden

Kære Cybere

Engang for længe siden havde Cyberhus sin egen maskot. Efterhånden som siden har ændret sig, er maskotten forsvundet, men ikke glemt.

Nu har vi så besluttet at Cyberhus trænger til en ny maskot, som kan være med bag scenen og som samtidig kan vise ansigt forskellige steder på Cyberhus.

Giv dit bud på en maskot
Vi vil rigtig gerne have at vores...

694

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program