Nyt fra Cyberhus-Teamet

Her deler Cyberhus nyheder om design, funktionalitet, åbningstider, ferie og meget mere :)

Cyberhuss billede

Seneste indlæg

Skrevet for 1 måned siden

Måske har du allerede opdaget det? Cyberhus´1-1 chat ser fra i dag anderledes ud. 

Vi har nemlig skiftet chatsystem. Ud over at tingene ikke ser ud, helt som de plejer, er der to ting der er blevet anderledes.  

Chatten har nu et kø-system
Det betyder at du ikke hele tiden behøver holde øje med om chatskiltet bliver grønt, for at se om en rådgiver bliver ledig. Når chatten er...
123
Skrevet for 2 måneder siden

En som... En som... Mig

Ensomhed kan komme til udtryk på mange forskellige måder. Nogen føler sig håbløst misforståede, andre bliver vrede, og andre igen trækker sig længere tilbage. Uanset hvilket udtryk det har, så kan det gøre ondt helt ned i sjælen. 

I morgen torsdag kl.18-21 låner vi en chat på Gruppechat.dk igen, og denne gang skal det handle om ensomhed. Måske kender du...

133
Skrevet for 2 måneder siden

Tak for en god chat!

Hvor var det fedt at holde gruppechat med jer igår på Gruppechat.dk! Vi fik kickstartet året med en chat om brugen af billeder online, og hvor var det fedt at I gad at dele jeres tanker, følelser og oplevelser med os. Chatten blev afholdt i samarbejde med Medierådet for Børn og Unge, som lige om lidt holder en konference om børn og unges brug (og misbrug) af...

182
Skrevet for 2 måneder siden

Gruppechat onsdag d.8 januar kl.19-21

I morgen onsdag d.8 januar kl.19-21 har vi lånt et chatrum på Gruppechat.dk, hvor vi afholder en gruppechat i samarbejde med Medierådet for Børn og Unge.

Chatten skal handle om brugen af billeder online - alt lige fra de usyldige emojis til vilde selfies og fake nudes. Alle kan være med, og du får selvfølgelig også mulighed for at høre om...

167
Skrevet for 2 år siden

Måske har I allerede hørt om det, men ellers er vi sikre på det vil være noget vi alle sammen kommer til at snakke en del om i de dage, uger og måneder der kommer.

Først et hurtigt overblik over sagen
Dansk politi sigter 1004 danske unge for deling af en seksuel video, efter paragraffen om distribution af børnepornografi.
Det hele handler om en video, som blev optaget...

980
Skrevet for 2 år siden

Vi vil meget gerne høre din mening. Både om det du synes godt om, og det der er mindre godt. 

Måske har du idéer til vores design eller en ny funktion. Det kan også være ris eller ros til den rådgivning du har modtaget. Hvad end du har på hjerte, vil vi gerne høre det. 

Smid en kommentar i tråden her, så vender vi tilbage. 

Hvis du har feedback, som du ikke ønsker...

3643
Skrevet for 2 år siden

Hver måned udvælger vi nogle spørgsmål fra Ung-til-ung, og lader ungepanelet debattere dem. Du kan se listen af dilemmaer/podcasts nedenunder. Tjek dem ud...de er fyldt med gode tanker og råd. Og husk at følge med...der kommer løbende nye podcasts.  

Podcast 1. april 2018 - Hvordan finder jeg venner der er mere som mig selv?

Din browser understøtter ikke mp3-afspilning.>

...

1636
Skrevet for 2 år siden

Kære Cybere

De seneste måneder har vi gået og arbejdet på en lille overraskelse. Og onsdag eftermiddag skal I alle sammen se hvad det er :)

Cyberhus får et nyt design, og I kan bl.a. glæde jer til: 

Masser af farver og billeder. Cyberhus har været lidt kedelig det sidste års tid. Meget hvidt, og få farver. Det kommer til at ændre sig...der kommer masser af farver :) Der...
1176
Skrevet for 4 år siden

En bruger i cyberhus' billedværksted deler sin glæde over at have været sammen med sin kæreste i næsten to år. Det er dejligt når kærligheden blomstrer.

288
Skrevet for 4 år siden

Mulle har delt dette billede med titlen "Life is too hard" i Cyberhus' billedværksted. Billedet afspejler så fint, hvordan man kan have det når livet er svært. Når man føler sig presset ned og ikke kan komme op igen. Det er en gave for os andre at kunne se på billedet og tænke, " sådan kan jeg også have det." Og til Mulle, tro på du nok skal komme op igen.

264

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program