Går du i 6.-9. klasse? Så har vi brug for DIN hjælp.

blogindlæg

Går du i 6.-9. klasse? Så har vi brug for DIN hjælp.

Skrevet af
Netliv
Oprettet 8 måneder 1 uge siden

Os bag Netlivsbloggen har fået mulighed for at lave undervisning til folkeskolens 6.-9. klasses elever, som skal handle om alt, der er godt og vigtigt at vide, når man bruger nettet og sociale medier. Men i stedet for, at vi bestemmer, hvad der er vigtigt, så synes vi, at det ville være lidt federe, hvis dem, der rent faktisk skulle bruge materialet, kunne være med til at bestemme, hvad det skal handle om. På den måde kan vi sikre, at vi laver noget, som der er nogen, der faktisk kan bruge og få en masse ud af. 

Så vi har brug for DIN hjælp. Hvad synes DU er vigtigt at vide, når man bruger sociale medier? Er der noget du synes er særligt udfordrende? Og hvornår og hvordan synes du, at undervisningen er bedst? Vi vil nemlig rigtig gerne lave noget undervisningsmateriale, som man kan lære meget af, men det skal også være på en god måde, så man ikke sidder og keder sig, mens man får alt den information.

Vi ville blive så glade for din hjælp, da det vil komme en masse andre unge til gavn. Så har du lige 3-5 minutter? Så klik ind og udfyld spørgeskemaet her: https://cfdp.typeform.com/to/cLhPTY . Det er helt anonymt! 

Du er også meget velkommen til at kommentere på indlægget her, hvad du synes er vigtigt at vide, når man bruger nettet og sociale medier, eller hvad der kan være udfordrende, når man bruger nettet, og hvilken form for undervisning, du bedst kan lide. 

Vi håber på at høre fra mange af jer :-) 

Masser af Cyberkram fra Netlivsbloggen.

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program