Lykkes blog - Offer eller fighter?

Jeg er en pige på 23 år, som er vokset op med en alkoholisk far. Mine forældre er skilt og jeg har to halv søskende. Min blog kommer til at handle om min barndom og om hvordan det har været for mig, at have ansvar for mine to mindre søskende.

Lykkes billede

Seneste indlæg

Skrevet for 4 år siden

Klokken er 09:15 og jeg er lige vågnet. Jeg sætter mig op i sengen, imens jeg kigger på min mobil. På bordet ligger der den pille cocktail, som skal hjælpe mig med at komme ud af sengen om morgenen. Den består af 200 mg Sertralin og 54 mg concerta. Om 1 time og 45 minutter, skal jeg ind på psyk, hvor jeg er i behandling hver tirsdag. 

Jeg er træt efter nattens mareridt, som er blevet en...

2452
Skrevet for 5 år siden

27. Celines fødselsdag

Jeg var nu endelig kommet på antidepressiv medicin og det begyndte at se lyst ud for mig igen. Jeg fik det bedre og kunne bedre håndtere tingene. Mine sammenbrud stoppede og jeg fik medicin til at sove på. For første gang følte jeg mig udhvilet og frisk. Jeg havde stadig ikke haft kontakt med min far siden det vores sidste samtale. Jeg kæmpede stadig med, at tage...

1649
Skrevet for 6 år siden

26. Da helvede brød løs

Jeg havde fortalt min mor om hvordan juleaften var gået. Min mor var rasende på dem, men jeg havde aldrig forstillet mig at hun ville gøre det, som hun gjorde. Hun ringede til mig dagen efter, jeg havde fortalt hvad der var sket. Hun fortalte mig at hun havde ringet til far og Charlotte i går og havde givet dem et møgfald. Jeg blev først rigtig vred på min mor,...

2110
Skrevet for 6 år siden

25. Juleaften

 

Julen nærmede sig og jeg havde fået det bedre. Der var stadig lang vej endnu og jeg skulle først starte på antidepressiv til marts. Jeg var glad for mine samtaler med Heidi, de hjalp mig med at håndterer mine følelser. Jeg havde især brug for det nu, da jeg havde lovet mine søskende at holde juleaften ude ved min far. Ingen i min familie, syntes det var en god idé...

2686
Skrevet for 6 år siden

24. Set med Jasmins øjne

Vi nærmere os enden på min fortælling omkring mit liv med min far. Derfor er det også vigtigt for mig, at fortælle dem som læser med, at jeg ikke altid stod alene. At der var nogen som bekymrede sig om mig. I dette indlæg, vil jeg fortælle jer om en pige, som lærte mig betydning af ordet 'Styrke'. 

I mit indlæg 'Mean girls', fortalte jeg om hvordan jeg...

2584
Skrevet for 6 år siden

23. Et barn, i en voksen kvindes krop.

Der var en vente tid på en måned, inden jeg kunne komme ind på Herning medicinsk ambulatorium. I den måned, var det kun mine samtaler med Heidi der holdte mig oppe. Jeg følte hele tiden mig nedtrykt og en voldsom sorg. Jeg orkede ikke at stå op, gøre rent, vaske tøj og bare det med at gå i bad, blev en kamp for mig hver dag. Jeg tvang mig selv i...

2822
Skrevet for 6 år siden

22. En hjælpende hånd

 

Nogle uger efter forløbet var slut på misbrugscenteret, begyndte jeg at få mine sammenbrud igen. Denne gang trådte mine kusiner til. De kom ud til mig en søndag eftermiddag, for at snakke med mig. Min ene kusine, Malene, begyndte så småt at komme ind på, at de ville lave en indberetning. Jeg vidste godt at det var det rigtige at gøre, men jeg vidste også...

2742
Skrevet for 6 år siden

21. Forlad mig ikke

Jeg kom stadig ude ved min far, da jeg endnu ikke var i stand til at gøre det, som jeg burde. Bryde kontakten. Jeg havde det stadig skidt, især når jeg tog hjem derfra og mine søskende desperat forsøgte at finde på undskyldninger, for at jeg skulle blive der længere. Jeg skammer mig over at indrømme det, men ofte kunne jeg godt have blevet længere, jeg magtede det...

2745
Skrevet for 7 år siden

20. Min sidste far - datter tur. 

Vi havde aftalt at mødes ved Charolais Kroen i Herning klokken 17:30, hvor jeg havde bestilt bord til os. På dagen ringer min far så, og spørger om vi ikke kan mødes på Gadespejlet inden, fordi Charlotte, Celine og han gerne ville give mig min fødselsdagsgave. Jeg tænkte, at det kunne da ikke skade at mødes en halv time før, for at få min...

3009
Skrevet for 7 år siden

19. Selvmordscenteret & misbrugscenteret

Psykiatrisk afdeling havde besluttet at jeg skulle starte til samtaler inde på selvmordscenteret. Jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle forvente, men jeg var fast besluttet på at få det bedre, så jeg tog til samtalerne. Desværre var kemien mellem min behandler og jeg, ikke god. Jeg prøvede alle de øvelser og forslag hun kom med og intet af det...

2834

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program