At snakke om følelser

blogindlæg

At snakke om følelser

Skrevet af
Gruppechatten
Oprettet 2 år 8 måneder siden


Kæreste alle 

På torsdag, den 26. oktober, skal vi have sidste gruppechat under temaet 'at være barn og ung i en familie med rusmiddelproblemer', som vi jo har kørt her igennem oktober i samarbejde med BRUS (se mere om BRUS her ). Det har været et rigtig godt forløb, hvor vi har været igennem nogle rigtig svære og vigtige emner. Nogle af jer kender selv til det at have familie, der drikker for meget, og de rigtig svære følelser der opstår på grund af de ting, der sker i hjemmet. Det kan være enormt svært at sætte ord på alle de tanker og følelser, og I har været rigtig gode til at forsøge at gøre netop dette her i gruppechatten. 

To gæsterådgivere

Denne gang er vi så heldige at få to gæsterådgivere med fra BRUS, Elisa og Liza. De har en masse erfaring indenfor at rådgive og snakke med børn og unge i familier med rusmiddelproblemer. Liza og Elisa kommer til at sidde ved samme computer og optræder altså i chatten sammen. Elisa skriver følgende: Jeg hedder Elisa Baunsgaard og arbejder til daglig i Projekt BRUS i Århus. BRUS er et tilbud til børn og unge, som vokser op i familier med rusmiddelproblemer. Jeg er glad for at være med til i mit arbejde at bryde tabu omkring rusmiddelproblemer  i samfundet, men jeg er især også glad for hjælpe de børn og unge, der kommer hos os med at komme til at tale om, hvordan de har det, hvad de kæmper med og sammen med dem få øje på, hvad de har brug for at have det godt. 

Hvordan snakker man om følelser? 

Det vi skal snakke om på torsdag er følelser. Hvordan man snakker om dem, hvordan man får sat ord på alt det inden i. Hvordan får man fortalt nogen om alt det, der fylder og gør ondt inden i? Hvordan beder man om hjælp, når man ikke selv kan finde ud af sine følelser? Hvorfor er det overhovedet vigtigt at snakke om følelser? Alt dette er nok måske noget, de fleste kender til. De fleste mennesker oplever at gå rundt med en masse ting inden i, som er rigtig svære at dele. Nogle er bedre til det end andre, måske det er noget man skal øve sig på? Måske nogle af jer har øvet jer i lang tid, måske nogle af jer stadig finder det svært at snakke om følelser. På torsdag er der plads til alle, alle tanker alle følelser. Så kom og vær dig selv og del! 

Jeg glæder mig til at chatte med jer!

Kærlige hilsner

Rådgiver Sophie

 

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program