Længe siden.

blogindlæg

Længe siden.

Skrevet af
CamillaA
Oprettet 3 år 4 måneder siden

Jeg ved godt selv, at det er meget meget meget længe siden, jeg har skrevet et blogindlæg, men sandheden er, at jeg ikke har haft overskud til at sidde og dele noget som helst. Jeg laver nok en blog yderligere om et par dage om, hvad der er sket siden sidst, jeg skrev herinde. 

Men dagens blogindlæg vil mere handle om en tegning, jeg har siddet og tegnet af min mand via min iPad pro. Så det kan I se, som det første når I åbner min blog. Derudover vil jeg ønske rigtig gost nytår 2021. 

Kommentarer

Rigtig godt nytår til dig CamillaA.

155

Jeg glæder til at læse dit næste blogindlæg. Fed tegning!

133

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program