HF – et nyt kapitel!

blogindlæg

HF – et nyt kapitel!

Skrevet af
CamillaA
Oprettet 2 år 9 måneder siden

Jeg begynder lige om et øjeblik på den 2-årig HF forløb for kursister, der er 24+. Jeg har været længe undervejs for at nå hertil, hvor jeg er nu. Det er absolut ikke sket uden tårer og sved på panden. 

 

Jeg ved da godt, at mange unge mennesker allerede tog deres gymnasium/HF forløb, da de gik ud af folkeskolen og var færdige som 18-19-årige, men ikke alle unge/voksne kunne, da de var i den alder. Jeg kan i hvert fald kun tale for mig selv, og da jeg gik ud af folkeskolen, var jeg slet ikke klar til gymnasiet og jeg klarede mig rigtig dårligt i skolen. Fagene var ikke min stærke side overhovedet, og jeg vidste bare, at jeg ville gerne være skuespiller og få den uddannelse, men hvad så bagefter? Jeg gik ud uden eksamen, og jeg startede på en produktionsskole og var der i 2 år, og det var virkelig 2 gode år. Derefter startede jeg heldigvis på min drømme uddannelse, men det varer jo ikke ved, desværre. 

 

Men efter den uddannelse startede jeg jo på VUC i Kbh, men det har været afbrudt af grundforløbs på teknisk skole både som Teknisk Designer og Social og sundhedsassistent, men begge dele er jeg kommet ud af og fortsat med VUC igen og nu er jeg endelig kommet til det punkt, jeg virkelig aldrig troede, jeg skulle nå – HF. 

 

Jeg er sikker på, at det både blive 2 meget hårde år, men jeg tror også på, at de bliver rigtig lærerige og med en masse nye mennesker og ja – det bliver spændende. 

 

Nogle gange vokser man bare vildt meget med opgaven eller med andre ord bliver mere moden og voksen oppe i hovedet. 

 

Da jeg gik i folkeskole, hadede jeg skole og lektier, og jeg havde nærmest ingen yndlingsfag. Tror faktisk mine eneste yndlingsfag i hvert fald på min første skole var hjemkunstskab, dansk og lidt matematik – jeg elskede især, når min matematiklærer fortalt gyser historier. Hihi. 

 

Men i dag er mit helt klart foretrukne fag matematik. Jeg synes, at matematik er spændende, og jeg er blevet meget bedre end i folkeskolen. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at læse matematik på en eller anden plan og have en uddannelse med matematik som et slags hovedfag. Jeg ved bare endnu ikke, hvad det skulle være. Men først og fremmest glæder jeg mig bare til at starte på HF. :D 

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program