Kunne du tænke dig råd og vejledning til at lave et madbudget? Så læs med her.

blogindlæg

Kunne du tænke dig råd og vejledning til at lave et madbudget? Så læs med her.

Skrevet af
Gruppechat
Oprettet 1 år 2 måneder siden

Deltag her

Onsdag d. 26 kl 19-20.30 er sidste gruppechat i gruppeforløbet “Få styr på Økonomien”. Chatten handler om, hvordan man kan lave et madbudget og om hvordan det kan have stor betydning for, hvor mange penge man bruger på at købe mad, hvis man laver et madbudget. I chatten vil du kunne få gode råd til og vejledning i, hvad der skal til for at lave et godt madbudget og strukturere hvor mange penge du bruger på mad. 

Chatforløbet om at få styr på økonomien bliver lavet i samarbejde med Gælds- og Økonomi Rådgivningen hos KFUM’s Sociale Arbejde. Det vil sige, at vi får besøg af en gæsterådgiver i chatten. Gæsterådgiveren er vant til at rådgive om økonomi og ved en masse om emnet. På onsdag får vi besøg af Chelina i chatten, som er bankrådgiver. Hun har skrevet en kort præsentation af sig selv og emnet: 

Jeg har arbejdet i 16 år som bankrådgiver og har stor erfaring med budgetlægning og stor viden om økonomi generelt. En af de vigtigste ting at være opmærksom på i forhold til at lave madbudget, og budgetter generelt, er at det er utrolig vigtigt at have struktur  omkring budgettet samt selvindsigt når man laver budgettet. 

Lær noget nyt og hør andres erfaringer

Du er velkommen i gruppechatten, uanset om du ved lidt eller meget om økonomi, lån og gæld. I gruppechatten er der ingen dumme spørgsmål og samtidig er der mulighed for at høre om andre unges oplevelser og erfaringer. 

Personlig rådgivning

Hvis du har behov for personlig rådgivning, så kan du kontakte ungøkonomi.dk gratis og fortroligt. Her kan du skrive med en rådgiver, og få vejledning til lige præcis din situation. 

Jeg glæder mig til at chatte med jer!

Kærlig hilsen

Rådgiver Freja  

 

Deltag i gruppechats på cyberhus.dk/gruppechat // Du er ikke alene

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program