Gruppechat: Kan en app hjælpe på selvskade?

blogindlæg

Gruppechat: Kan en app hjælpe på selvskade?

Skrevet af
Gruppechat.dk
Oprettet 6 måneder 5 dage siden

Deltag her tirsdag d.28.03 kl. 19.30-21

Kan en app hjælpe? 

I Det Digitale Ungepanel er vi generelt nysgerrige på hvad det digitale kan - og hvornår I synes at det digitale også kan være en udfordring. Vi vil gerne invitere jer med ind i en chat d.28 marts kl.19.30-21, hvor vi er nysgerrige på jeres tanker og syn på om en app kan gøre en forskel, hvis man selvskader. 

Der findes forskellige apps, men vi vil særligt gerne være nysgerrige på den app der hedder Zero SelfHarm. Den er lavet til dig som selvskader, men som gerne vil have et værktøj der kan hjælpe dig med at finde alternative strategier. Måske kender du den, måske gør du ikke, men hvis du er blevet nysgerrig, så er chatten for dig! 

I chatten får vi besøg af Eybjørg, der er ansat til at udvikle på app’en, så den passer bedst muligt til de behov der er. Hun skriver om sig selv: 

Jeg er uddannet sygeplejerske med flere års erfaring i psykiatrien. I de sidste 6 år har jeg været ansat som forskningsassistent i projektet, Zero Selfharm, en selvhjælpsapp til personer med selvskadende adfærd. App´en kan bl.a. hjælpe dig med at finde strategier, som kan erstatte selvskade, og jeg synes det er helt vildt spændende om det kan gøre en rigtig forskel for jer der selvskader.

Særligt for dig der er over 18 år

Lige nu søger Eybjørg unge over 18 år, som gerne vil fortælle mere om deres oplevelse med app’en. Det vil hun gerne fortælle mere om i chatten, og hun håber at der er nogle af jer som kunne have lyst til at være med til at udvikle på app’en, så den virker bedst muligt. 

Chatten er åben d.28 marts kl.19.30-21

Deltag i gruppechats på Gruppechat.dk /// Du er ikke alene

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program