Få råd og hjælp til at lave en opsparing

blogindlæg

Få råd og hjælp til at lave en opsparing

Skrevet af
Gruppechat.dk
Oprettet 6 måneder 9 timer siden

Er du i tvivl om hvordan man laver en opsparing? Så læs med her. 

Onsdag d. 14. juni  er der igen åbent i gruppeforløbet “Få styr på Økonomien”. Temaet for aftenens chat er “Opsparing - også hvis økonomien er lille”.  I denne chat er der mulighed for at få hjælp til hvad man kan gøre for at have mulighed for at sætte penge til side løbende og på den måde lave en opsparing.

Hvis man fx er på SU eller kun har indkomst fra et fritids- eller studiejob, så er ens indkomst ofte begrænset. Men selvom ens indkomst og økonomi ikke er så stor, så er det faktisk i de fleste tilfælde muligt at spare lidt op løbende, så der er råd til uforudsete udgifter eller hvis man gerne vil sætte penge til side til at købe en større ting - måske endda en bil eller en lejlighed på sigt. For at kunne sætte penge til side og spare op, bliver man dog måske nødt til at finde nogle områder hvor man kan spare lidt i hverdagen. Dette vil du derfor også kunne få hjælp, tips og gode råd til, chatten på onsdag. 

Chatforløbet om at få styr på økonomien bliver lavet i samarbejde med Gælds- og Økonomi Rådgivningen hos KFUM’s Sociale Arbejde. Det vil sige, at vi får besøg af en gæsterådgiver i chatten. Gæsterådgiveren er vant til at rådgive om økonomi og ved en masse om emnet. På onsdag får vi besøg af Morten i chatten, som er privatrådgiver inden for økonomi. Han har skrevet en kort præsentation af sig selv og emnet: 

“Jeg er økonom med fokus på den offentlige sektor. Jeg har altid sparet op og investeret siden, jeg blev 18 og derfor set, hvordan konjunkturerne har påvirket min opsparing. Opsparing skal forstås bredt og langsigtet – i min optik skal man helst undgå at lave kortsigtede investeringer."

Lær noget nyt og hør andres erfaringer

Du er velkommen i gruppechatten, uanset om du ved lidt eller meget om skat og økonomi generelt. I gruppechatten er der ingen dumme spørgsmål og samtidig er der mulighed for at høre om andre unges oplevelser og erfaringer. 

Deltag her

Personlig rådgivning

Hvis du har behov for personlig rådgivning, så kan du kontakte ungøkonomi.dk gratis og fortroligt. Her kan du skrive med en rådgiver, og få vejledning til lige præcis din situation. 

Jeg glæder mig til at chatte med jer!

Kærlig hilsen

Rådgiver Christina 

Deltag i gruppechats på Gruppechat.dk /// Du er ikke alene

Deltag i gruppechats på Gruppechat.dk /// Du er ikke alene

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program